Pescara cauta un mic avantaj fata de Novara

Lupta pentru promovarea in Serie A este din ce in ce mai acerba, iar returul dintre Pescara si Novara, doua dintre aspirantele la masa bogatilor fotbalului italian se anunta un duel extrem de aprig.

Pescara porneste in returul de pe teren propriu la adapostul unui 2-0 obtinut in deplasare. Un rezultat care la prima vedere ar trebui sa fie suficient formatiei de la Adriatica, dar fotbalul italian a aratat nu de putine ori rasturnari spectaculoase de situatie.

Meciul se anunta unul extrem de strans, ambele echipe luptand din greu pentru calificarea in finala barajului de Serie A.

Pescara vine dupa patru victorii la rand si este favorita pentru returul cu Novara din acest punct de vedere, mai ales ca avea si sprijinul suporterilor. Unul deloc de neglijat in astfel de meciuri decisive.

In pofida rezultatului negativ inregistrat chiar pe teren propriu, Novara merge pe terenul celor de la Pescara cu increderea ultimelor rezultate directe. Doua din ultimele trei meciuri intre cele doua formatii au fost castigate de Novara.

Pescara este neinvinsa in ultimele 9 meciuri, iar pe teren propriu n-a mai pierdut de cinci intalniri. In plus, Pescara a marcat cel putin un gol in toate cele 22 de meciuri disputate pe teren propriu in acest sezon de Serie B si Cupa Italiei. Ultimul meci fara gol marcat de Pescara acasa dateaza din 5 iunie 2015, un 0-0 cu Bologna.

Statistica nu arata prea bine pentru Novara, echipa care n-a castigat niciun meci din ultimele cinci disputate pe teren strain. In runda precedenta a barajului pentru Serie A, Novara a condus cu 3-0 in deplasare la Bari si s-a vazut egalata inaintea minutului 90.

Predictia noastra pentru acest meci este ca Pescara va reusi sa se impuna si o va face la limita.

Castigatoarea acestui meci va juca finala barajului de promovare in Serie A cu Trapani, echipa care a eliminat pe Spezia in cealalta semifinala.

2,20este la Sportingbet cota pentru o victorie a echipei Pescara

https://pariuri1x2.ro/ghid_parior/sportingbet-pariu-fara-risc-200/

Cel mai bun bonus este aici! 500 lei special prin Pariuri1x2

Joaca la aceasta casa de pariuri si primesti bonus sportiv de 500 lei

 

500 RON BONUS la prima depunere

Primesti 100% din depunerea efectuata pana la 500 RON

Ti-a placut aceasta stire? 0 0


Lasa un comentariu