Piata transferurilor: Cele mai scumpe tranzactii ale verii

Piata transferuri

Ca in fiecare vara, cluburile incearca sa gaseasca jucatorii cei mai potriviti pentru a isi ajuta managerii sa isi conduca echipele spre obiectivele noului sezon. Treburile sunt si mai interesante anul acesta, avand in vedere ca se disputa si mai multe turnee finale (Euro 2016,  Copa America, Jocurile Olimpice). Va prezentam cele mai scumpe mutari finalizate pana acum pe piata transferurilor.


Betfair iti dubleaza castigurile la pariurile pe Scor Corect!

Piata transferurilor: Cele mai importante mutari de pana acum

Granit Xhaka – 45.000.000 €

Borussia Monchengladbach > Arsenal Londra
Arsenal a obtinut locul secund in Premier League si implicit o noua calificare in Champions League. In ultima runda echipa lui Weneger a depasit marea rivala, pe Tottenham, ceea ce a oferit o imensa satisfactie fanilor. Totusi, per total, sezonul a ramas o dezamagire, avand in vedere ca Leicester a fost echipa care a castigat in cele din urma titlul. Wenger vrea mai mult pentru noul sezon si s-a miscat rapid pe piata transferurilor in incercarea de a nu mai rata jucatorii doriti, asa cum s-a intamplat in sezoanele trecute. Unul dintre ei este mijlocasul elvetian Granit Xhaka, pentru care a oferit o suma importanta. Acesta este pana acum cel mai scump transfer al acestei ferestre de transferuri.


Citeste mai multe: Djokovic – Berdych: Sarbul continua cursa spre primul titlu la Paris

Mats Hummels – 38.000.000 €

Borussia Dortmund – Bayern Munchen
Internationalul german a parasit in 2008 Bayern, dar va reveni in iulie la clubul din perioada junioratului. Fundasul de 27 de ani a acceptat un contract pe cinci ani cu formatia bavareza. Mutarea a fost una controversata, capitanul lui Dortmund fiind al treilea jucator important care parasesc Borussia, alegand Bayern, dupa Mario Gotze si Robert Lewandowski.

Renato Sanchez – 35.000.000 €

Benfica Lisabona – Bayern Munchen
Bayern nu a pierdut vremea pe piata transferurilor in aceasta vara. De fapt, s-au miscat atat de repede incat au rezolvat acest transfer inca din prima parte a lunii mai. Renato Sanchez a venit de la campioana Portugaliei intr-un transfer ce, cu diversele clauze atasate, poate ajunge pana la 80.000.000 €. Mijlocasul de numai 18 ani a debutat la Benfica in luna octombrie dar s-a facut remarcat rapid, fiind privit ca unul dintre cei mai promitatori tineri. Se spune ca Manchester United il urmarea de mult pe internationalul portughez.


Betfair Cash Out: Iti pastrezi firea sau castigurile? Tu decizi!

Kevin Volland – 20.000.000 €

TSG Hoffenheim – Bayer Leverkusen
Atacantul german a fost un jucator important pentru Hoffenheim pe parcursul ultimelor sezoane. Dupa ce si-a ajutat echipa sa evite retrogradarea, el a ales acum sa accepte transferul la Leverkusen, o decizie usoara, avand in vedere ca va avea sansa sa joace in Champions League cu noua sa echipa. La Hoffenheim el a marcat 33 de goluri in 132 de meciuri si a jucat de sase ori pentru nationala.

Mohamed Salah – 15.000.000 €

Chelsea Londra – AS Roma
Egipteanul de 23 de ani a fost imprumutat la Roma in sezonul trecut si clubul italian a decis cumpararea definitiva a sa, dupa un sezon bun in capitala italiana. El a marcat de 14 ori, reusind si opt pase decisive in cele 34 de meciuri jucate in Serie A.


like
Pentru a fi la curent cu toate articolele noastre, dati  Like  pe Facebook paginii Punem pariu?

https://pariuri1x2.ro/ghid_parior/bonusul-betfair-bun-venit-200/

Cel mai bun bonus este aici! 500 lei special prin Pariuri1x2

Joaca la aceasta casa de pariuri si primesti bonus sportiv de 500 lei

 

500 RON BONUS la prima depunere

Primesti 100% din depunerea efectuata pana la 500 RON

Ti-a placut aceasta stire? 0 0


Lasa un comentariu