Aston Villa isi angajeaza antrenor castigator de Liga Campionilor!

Sunt sanse majore ca in stagiunea urmatoare de Championship, doua dintre formatii sa aiba la timona tehnicieni ce si-au trecut in palmares performante majore, inclusiv castigarea Ligii Campionilor. Daca Benitez si-a prelungit deja intelegerea cu Newcastle, o alta retrogradata la finele sezonului 2015-2016 din Premier League, este la un pas de a-si angaja un antrenor cu CV impresionant.

Este vorba de Aston Villa,  club la care noul proprietar, chinezul Tony Jiantong Xia, chairman, CEO si detinator al Recon Group, promite investii majore. Prima mutare o reprezinta numirea lui Roberto Di Matteo la carma echipei, eveniment ce se va petrece, conform presei insulare,  pana la finele saptamanii.  Fostul international italian le-a pregatit in cariera pe MK Dons, WBA, Chelsea si Schalke.  Performantele le-a atins la carma gruparii londoneze, cu care a castigat in 2012, FA Cup si Liga Campionilor. Dupa demisia de la Schalke din mai 2015, Di Matteo nu a mai antrenat o alta formatie.

di matteo


Romania vs Georgia: Ultimul test inainte de Euro!


Nu este singura veste buna pentru fanii gruparii din Birmingham. Noul proprietar vrea sa investeasca inca din aceasta vara in jur de 30 de milioane de lire sterline in intarirea echipei, care sa atace revenirea imediata in Premier League. Patronul chinez si-a fixat deja tintele si pentru primul sezon in esalonul de elita, Jiantong Xia dorind sa duca Aston Villa in primele 6 echipe din PL!

11.00 este cota oferita de SportingBet unei reveniri a clubului Aston Villa in Premier League, la finele sezonului 2016-2017 de Championship.

likePentru a fi la curent cu toate articolele noastre, dati  Like  pe Facebook paginii noastre Punem Pariu!

https://pariuri1x2.ro/ghid_parior/sportingbet-pariu-fara-risc-200/

 

Cel mai bun bonus este aici! 500 lei special prin Pariuri1x2

Joaca la aceasta casa de pariuri si primesti bonus sportiv de 500 lei

 

500 RON BONUS la prima depunere

Primesti 100% din depunerea efectuata pana la 500 RON

Ti-a placut aceasta stire? 0 0


Lasa un comentariu