Optiunea „scor corect” este la indemana noastra si ne pot schimba viata intr-o zi – cele 3 meciuri ale zilei de la Euro 2016 sunt in prim-plan!

Cu siguranta, optiunea „scor corect” reprezinta, pe de o parte, cel mai greu de prins tip de pariu, dar, pe de alta parte, in momentul in care acesta este castigatoar, ne pot schimba perceptia referitoare la pariuri, sumele castigate putand fi extrem de ridicate.


Albania – Elvetia

Pe de o parte, Albania nu dispune de jucatori absenti, insa experienta acestora din cadrul turneelor finale, inexistenta, isi poate spune cuvantul. De cealalta parte, Elvetia a catigat 7 din ultimele 8 meciuri din zona Euro si au invins Albania in ultimele 3 meciuri directe din toate competitiile, dueluri in care acestia au si marcat minim 2 goluri impotriva albanezilor.

Pronostic: Scor corect 0-3, cota 12.50 – Winmasters.

inregistreaza-te - winmastersTara Galilor – Slovacia

Un aspect extrem de important de mentionat este faptul ca Tara Galilor a castigat 6 din ultimele 7 meciuri din zona euro „la zero”. Slovacia va trebui sa se descurce fara Hubacan si Gyomber, care sunt accidentati pentru acest prim meci.

Pronostic: scor corect 1-0, cota 6.00 – Winmasters.

 

bonus winmasters 300 ron

Anglia – Rusia

Anglia pare mai motivata ca oricand, disputand la acest European si de jucatori ofensivi extrem de puternici precum Kane, Rooney, Sterling sau Lallana, jucatori ce poate face diferenta in preajma careului advers. Insa, cu siguranta, Rusia nu se va lasa mai prejos si va face tot posibilul pentru a obtine un rezultat pozitiv.

Pronostic: scor corect 2-1, cota 8.80 – Winmasters.


In concluzie, cu certitudine, nu recomanda plasarea acestor pariuri de tipul „scor corect” pe un singur bilet, ci separat, deoarece sansele ca toate sa fie castigatoare nu sunt extrem de mari. Insa, fiecare in parte, ne poate aduce un profit de-a dreptului spectaculos! De aceea, echipa Pariuri1x2 doreste sa ureze mult succes tuturor celor ce vor juca pronosticurile noastre!


Te invitam sa citesti si:

Anadolu Efes si Fenerbahce se infrunta in meciul 4 din seria finala a Turciei la bashcet!

Mergea si Tecau se pregatesc de Olimpiada

Anglia si Rusia, favoritele grupei, se infrunta pe Velodrome

Cel mai bun bonus este aici! 500 lei special prin Pariuri1x2

Joaca la aceasta casa de pariuri si primesti bonus sportiv de 500 lei

 

500 RON BONUS la prima depunere

Primesti 100% din depunerea efectuata pana la 500 RON

Ti-a placut aceasta stire? 0 0


Lasa un comentariu