Jucam cu zambetul pe buze si transformam hobby-ul intr-un profit multumitor

Asa cum am afirmat de-a lungul timpului, cel mai important este sa pariem cu zambetul pe buze. Pariurile pot reprezenta un hobby, ce ne poate ajuta sa obtinem un profit multumitor in fiecare luna. Iata cum putem castiga, inchipuindu-ne niste scenarii cel putin interesante pentru partidele de maine.


inregistreaza-te - unibet


Albania – Elvetia

Partida ce va incepe la ora 16:00 pare sa fie intr-o singura directia. Marea majoritate a specialistilor dau victoria Elvetiei mai mult decat sigura, neexcluzand nici optiunea de „sub 2,5 goluri” in meci. Plecand de la aceste doua scurte premisii, ne putem imagina o confruntare in care Elvetia va ataca in marea majoritate a timpului regulamentar, insa, acestia se pot lovi de o prolificitate scazuta si putem incerca urmatorul pronostic:

Xherdan Shaqiri loveste bara minim o data in meci, cota 12.00 – Unibet.


Pentru a fi la curent in continuare cu tot ceea ce postam noi, te invitam sa ne apreciezi si pagina de facebook Facem pariu?.


Tara Galilor – Slovacia

Fara doar si poate, Tara Galilor este o echipa conceputa pe stilul italian de joc, in care conservarea unui avantaj la limita este prioritara. Daca pornim de la aceasta idee si ne inchipuim ca echipa condusa din teren de Gareth Bale va reusi sa deschida scorul, acestia pot aborda o tactica defensiva pentru restul partidei, urmatoarele pronosticuri putand deriva din acest fapt:

Tara Galilor va avea o posesie de peste 50.5%, cota 1.90 – Unibet;

Vladimir Weiss primeste cartonas galben, cota 3.20 – Unibet.


Pentru a fi la curent in continuare cu tot ceea ce postam noi, te invitam sa ne apreciezi si pagina de facebook Facem pariu?.


Anglia – Rusia

Mergand pe premisa ca in prima repriza fundasii rusi vor rezista presiunii pe care o vor face jucatorii Angliei, putem prevedea intrarea de pe banca a unui jucator precum Jamie Vardy, ce poate destabiliza jocul in orice moment. Si, intr-unul din cele mai probabile scenarii posibile, Wayne Rooney ar putea fi sacrificat pentru ca jucatorul lui Leicester City sa intre pe teren si, cu zambetul pe buze, propune astfel urmatorul pronostic:

Wayne Rooney este schimbat inainte sa marcheze sau sa primeasca cartonas galben, cota 2.25.


Pariaza la Unibet direct de pe mobil! Nu poti incepe cu stangul!


Te invitam sa citesti si:

Del Potro si Kohlschreiber se infrunta intr-un duel de gala in Germania

Anglia si Rusia, favoritele grupei, se infrunta pe Velodrome

Roger Federer, dornic de revansa impotriva lui Dominic Thiem!

Cel mai bun bonus este aici! 500 lei special prin Pariuri1x2

Joaca la aceasta casa de pariuri si primesti bonus sportiv de 500 lei

 

500 RON BONUS la prima depunere

Primesti 100% din depunerea efectuata pana la 500 RON

Ti-a placut aceasta stire? 0 0


Lasa un comentariu