Turneul de la Wimbledon e aproape: Prefatam al treilea grand slam al anului!

Pe 27 iunie incepe cel mai important turneu de grand slam, cel de la Wimbledon, iar concurenta se anunta una extrem de incinsa si de spectaculoasa.


inregistreaza-te - unibet


Istorie

Turneul de la Wimbledon este cel mai vechi turneu din istoria tenisului si considerat ca fiind cel mai prestigios dintre toate. Turneul este disputat la All England Club in Wimbledon, Londra din anul 1877. Acesta este singurul turneu de grand slam care se joaca pe iarba, dupa ce in anul 1988, Australian Open-ul a trecut pe o suprafata hard.

Roger Federer of Switzerland holds the winners trophy after defeating Andy Murray of Britain in their men's singles final tennis match at the Wimbledon Tennis Championships in London July 8, 2012.       REUTERS/Toby Melville (BRITAIN  - Tags: SPORT TENNIS)

Roger Federer si Pete Sampras sunt cei mai de succes jucatori din istoria turneului in era open, reusind sa castige competitia de 7 ori la simplu. Federer este la egalitate cu Bjorn Borg in ceea ce priveste numarul de titluri consecutive, 5 la numar. Recordul pentru cea mai lunga finala din era open la baieti este detinut de duelul dintre Roger Federer si Andy Roddick, in 2009, atunci cand elvetianul reusea sa se impuna cu 16-14 in setul decisiv.


Premii

Premiile pentru castigatori, si nu numai, au crescut fata de sezonul trecut. Castigatorul acestei editii la simplu, atat feminin cat si amsculin, va primi 2.000.000 £, o crestere cu 6,4 % fata de sezonul trecut. La dublu, invingatorii vor primi 350.000 £, cu 2.9 % mai mult fata de anul trecut, iar la dublu mixt, premiul pentru campioni va fi de 100.000 £.


Pentru a fi la curent in continuare cu tot ceea ce postam noi, te invitam sa ne apreciezi si pagina de facebook Facem pariu?.


Favoriti

14367988701La fel ca in ultimele sezoane, favoritul principal de pe tabloul masculin de simplu este sarbul Novak Djokovic. Acesta a castigat deja in 2016 doua turnee de grand slam, cele de la Australian Open si Roland Garros, ultimul in premiera si este decis sa reuseasca „marele slam” in 2016, adica cucerirea celor 4 turnee de mare slam intr-un singur sezon. Acesta va avea insa un adversar dificil in persoana lui Andy Murray, care isi doreste sa se revanseze pentru finala pierduta la Roland Garros. Britanicul a castigat o singura data turneul londonez, in 2013, chiar intr-o finala cu Novak Djokovic.

Serena-WilliamsPe tabloul feminin, nu exista alta favorita decat numarul 1 mondial si cea mai de succes jucatoare din ultimii ani, Serena Williams. Aceasta a castigat editia din 2015 intr-o finala cu Garbine Muguruza, cea care a reusit sa o invinga in finala de la Roland Garros in 2016. Concurenta din acest sezon se anunta una mult mai mare, cu jucatoare precum Muguruza, Kvitova si Kerber, jucatoare care au mai cunoscut succesul in turnee de grand slam, doua dintre ele chiar in acest sezon in finale disputate in fata Serenei.


Cotele turneului

Chiar daca nu se afla in prima suta mondiala, Juan Martin Del Potro se afla in top 10 favoriti la csatigarea trofeului, fiind clasat cu sanse mai mari decat jucatori precum Berdych, Isner sau Tsonga. Novak Djokovic este fara dar si poate principalul favorit, urmat de Andy Murray si Roger Federer.

Untitled

La feminin, situatia este destul de clara. Principala favorita este Serena Williams, urmata de noul numar 2 mondial, Garbine Muguruza si de Petra Kvitova. Serena are si in acest sezon mari sanse sa csatieg competitia, insa va avea serios de muncit pentru acest lucru, deoarece competitia va fi mult mai aprinsa. Din pacate pentru Simona Halep, bookmekerii nu ii acorda prea multe sanse in acest sezon, jucatoarea romanca primind o cota imensa pentru cucerirea titlului, 23.00.

Untitled1


Turneul de la Wimbledon va lua startul luni, 27 iunie si se va finaliza duminica, 3 iulie. Este cel mai asteptat turneu de tenis intr-un sezon, iar fanii „sportului alb” nu au voie sa rateze editia din 2016, una care se anunta extrem de spectaculoasa si de incinsa.


Pariaza la Unibet direct de pe mobil! Nu poti incepe cu stangul!

 

Cel mai bun bonus este aici! 500 lei special prin Pariuri1x2

Joaca la aceasta casa de pariuri si primesti bonus sportiv de 500 lei

 

500 RON BONUS la prima depunere

Primesti 100% din depunerea efectuata pana la 500 RON

Ti-a placut aceasta stire? 0 0


Lasa un comentariu