Vezi ce reprezentanti va avea Romania astazi in cadrul turneului de la Wimbledon!

Fara doar si poate, intreaga suflare romaneasca este preocupata, inainte de toate, de partidele romanilor de la Wimbledon – asa cum este si normal.


Wimbledon – 1 iulie 2016

Prima jucatoare din Romania ce va intra astazi „in lupta” la Wimbledon este Monica Niculescu, care incepand cu ora 15:00 o va infrunta pe jucatoatarea din Elvetia. Timea Bacsinszky. Este extrem de interesant faptul ca pana in prezent cele doua s-au intalnit de 4 ori, iar Monica Niculescu conduce intalnirile directe cu scorul de 3-1, dar Timea a castigat chiar ultima confruntare… la Wimbledon anul trecut!


inregistreaza-te - betfair


Incepand cu ora 18:30, Simona Halep intra si ea in scena, in turul cu numarul 3. Aceasta o va infrunta pe jucatoarea din Olanda, Kiki Bertens, care trece prin cea mai buna perioada a carierei ei, fiind eliminata tocmai in semifinalele Grand Slam-ului de la Roland Graros. Insa, cu certitudine, Simona Halep a aratat un joc de-a dreptului excelent in primele doua tururi. Jocul acesteia impotriva Schmiedlovei si impotriva Francescai Schiavone a fost unul de inalt nivel, amintindu-ne de editia din 2014 de la Wimbledon, atunci cand Simo a ajuns pana in semifinale.


likePentru a fi la curent cu toate articolele noastre, dati  Like  pe Facebook paginii Punem pariu?

In concluzie, echipa Pariuri1x2 doreste sa ureze mult succes tututor romanilor prezenti la Wimbledon! Suntem destul de convinsi de fapul ca in acest an ne vom bucura impreuna de o performanta extrem de frumoasa, asa cum a fost si anul trecut, atunci cand Horia Tecau, alaturi de partneereul sau Jean-Julien Rojer, a reusit sa triumfe la Wimbledon si sa ridice deasupra capului prestigiosul trofeu.


Citeste si:

Wimbledon 2016: Fabio Fognini – Feliciano Lopez!
Wimbledon 2016: Mikhail Youzhny – Alexander Zverev!

500 RON BONUS la prima depunere

Primesti 100% din depunerea efectuata pana la 500 RON

Cel mai bun bonus este aici! 500 lei special prin Pariuri1x2

Joaca la aceasta casa de pariuri si primesti bonus sportiv de 500 lei

 

Ti-a placut aceasta stire? 0 0


Lasa un comentariu