Halep vs Kerber, in sferturile Wimbledon: Simona conduce cu 2-1 in meciurile directe!

Simona Halep a facut pasul catre sferturile turneului de la Wimbledon dupa succesul cu 2-1 la seturi repurtat in fata americancei Madison Keys. 

Romanca a pierdut cu 6-7 un prim set extrem de echilibrat si a pasit cu stangul in al doilea, in care Keys a facut break pentru 2-0. Simona revenit in meci, cele doua mergand umar la umar pana la 4-4. Pe fondul unor greseli nefortate ale adversarei, Halep si-a adjudecat in cele din urma setul cu 6-4. Decisivul a fost transat mai simplu de jucatoarea noastra, care nu a mai pierdut controlul partidei, dupa break-ul reusit la scorul de 3-2 in favoarea sa.

Cu acest succes, Halep se apropie la un singur meci de cea mai buna performanta proprie la Wimbledon. Este vorba de semifinala jucata in 2014. Adversara in sferturi ii va fi germanca Kerber, favorita 4 a competitiei. La randul sau, Angelique are ca ”personal best” la Wimbledon o prezenta in careul de asi, bifata insa in urma cu 4 ani.

Anul 2016 a fost, insa, mai bun pentru Kerber, decat pentru jucatoarea noastra. Germanca de 28 de ani si-a trecut in palmares doua dintre cele 9 titluri WTA ale carierei, Kerber contabilizand si prima victorie intr-un turneu de Mare Slem. S-a intamplat chiar la inceput de an, la Australian Open, acolo unde Kerber a invins-o in finala pe Serena Williams.

Tot in 2016, nemtoaica a repurtat si primul succes contra Simonei Halep, in meciul din cadrul Fed Cup. In precedentele doua confruntari, Toronto (2015) si Doha (2014), Halep a iesit invingatoare.

2.38 este cota lui Halep la castigarea partidei. Victoria romancei cu handicap +1.5 seturi are cotatia 1.30

Cel mai bun bonus este aici! 500 lei special prin Pariuri1x2

Joaca la aceasta casa de pariuri si primesti bonus sportiv de 500 lei

 

500 RON BONUS la prima depunere

Primesti 100% din depunerea efectuata pana la 500 RON

Ti-a placut aceasta stire? 0 0


Lasa un comentariu