Bacca se desparte de AC Milan dupa doar un sezon: Vezi unde va ajunge columbianul!

Desi a avut o prima stagiune buna in tricoul „diavolului” – 34 de meciuri, 18 goluri – Carlos Bacca nu va continua la trupa din Milano. Viitoare destinatie a columbianului ar putea fi anuntata chiar astazi.

Dupa ce i-a ratat pe Lacazette si Michy Batshuayi, ultimul achizitionat de Chelsea, West Ham s-a reorientat catre pista Bacca. Nu a pierdut timpul cu tatonarile, punand pe masa o oferta consistenta. AC Milan ar primi in schimbul atacantului aproximativ 30 de milioane de euro, plus alte 3 milioane, posibile bonusuri. Formatia italiana nu ar pierde niciun ban la aceasta tranzactie, Bacca fiind adus anul trecut de la Sevilla tot pe 30 de milioane de euro.

Bacca a mai fost curtat si de Atletico Madrid. West Ham pare a fi castigat, insa, batalia cu finalista Ligii Campionilor si datorita salariului pe care i l-a pregatit atacantului. Bacca va incasa aproximtiv 4 milioane de euro pe sezon.

Carlos Bacca ar fi al treilea transfer cu greutate realizat in aceasta vara de West Ham. Sub comanda croatului Bilic a ajuns Sofian Feghouli de la Valencia, in timp ce achizitionarea lui Gokhan Tore (Besiktas) pare a mai fi doar o chestiune de ore.

9.00 – aceasta este la Sportingbet cota pariului West Ham termina in top 4 sezonul 2016/2017 de Premier League

Pariaza pe echipa favorita cu un Pariu fara Risc de la Sportingbet!

500 RON BONUS la prima depunere

Primesti 100% din depunerea efectuata pana la 500 RON

Cel mai bun bonus este aici! 500 lei special prin Pariuri1x2

Joaca la aceasta casa de pariuri si primesti bonus sportiv de 500 lei

 

Ti-a placut aceasta stire? 0 0


Lasa un comentariu