Inca un super transfer facut de chinezi: 13 milioane de lire pentru un star de la Euro 2016!

Dupa Hulk, achizitionat recent de Shanghai SIPG, chinezii mai dau o lovitura pe piata transferurilor. Astazi, Graziano Pelle, om de baza al Italiei la Euro 2016, a fost cumparat de Shandong Luneng de la Southampton. Suma incasata de clubul englez nu a fost data publicitatii, dar media din China anunta ca aceasta s-ar ridica la 13 milioane de lire sterline. Impresionanta este in schimb suma pe care Pelle o va incasa in 2 ani de contract: 40 de milioane de euro! 

Transferat in 2014 de la Feyenoord pe 8 milioane de lire sterline, varful de 30 de ani a inscris pentru ”sfinti” 30 de goluri in 81 de meciuri. Pelle a avut evoluții excelente și la Euro, marcand in victoriile Italiei cu Belgia si Spania.

La noul sau club, Pelle va fi coleg de echipa cu  Papiss Cisse. Fostul atacant al lui Newcastle a semnat la finele saptamanii trecute cu Shandong, ”cotofenele” primind in schimbul senegalezului aproximativ 2.5 milioane de lire sterline.

Pelle devine al treilea jucator important pierdut de Southampton in aceasta vara. Victor Wanyama a ajuns la Tottenham, in timp ce Sadio Mane a fost cumparat de Liverpool pe 34 milioane de lire sterline.

17.00 este la Sportingbet cota pariului Southampton retrogradeaza la finele sezonului 2016/2017 de Premier League. La o cota de 1.53 se poate miza pe faptul ca ”sfintii” vor termina in top 10. 

Pariaza pe echipa favorita cu un Pariu fara Risc de la Sportingbet!

 

Cel mai bun bonus este aici! 500 lei special prin Pariuri1x2

Joaca la aceasta casa de pariuri si primesti bonus sportiv de 500 lei

 

500 RON BONUS la prima depunere

Primesti 100% din depunerea efectuata pana la 500 RON

Ti-a placut aceasta stire? 0 0


Lasa un comentariu