Liga 1: Play-out-ul se pariază la „pachet” » „Combo” în cota 2.34 de la Astra – UTA și FC Hermannstadt- Viitorul „lansat” AICI!

Liga 1: Play-out-ul se pariază la „pachet”. De la ora 12:00 la Giurgiu va avea loc Astra – UTA iar de la ora 14:15 FC Hermannstadt – Viitorul. De la ceel două partide programate în rudna a 6-a a play-out-ului am extras cele mai bune variante de pariere rezultând un „combo” la Betfair în cota  totală de 2.34

Urmareste-ne pe Facebook si Instagram!  Aboneaza-te și la canalul nostru de YouTube!

După cum bine știți, acest play-out este cel mai disputat din Liga 1 din momentul în care sa trecut la acest sistem. Este pentru prima oară când nu se mai joacă tur-retur, iar miza punctelor în joc este uriașă. Cu excepția târgoviștenilor, care s-au desprins în fruntea ierarhiei, celelalte formații tremură pentru locul care să le asigure prezența și la startul ediției viitoare a Ligii 1, diferența dintre locul 2 ocupat de FC Argeș și Viitorul, formație aflată pe locul 7, loc de baraj, fiind de doar șase lungimi. Or în condițiile în care din acest sezon mai sunt de disputat patru runde, ne putem aștepta la schimbări spectaculoase în clasament.

După cele cinci runde din play-out, lider este Chindia (33 pct.), pe doi fiind FC Argeș (28 pct.), pe locurile 3 și 4 clasându-se Gaz Metan și UTA, ambele cu câte 25 de puncte. La polul opus, Viitorul (22 pct.) și Dinamo (18 pct.) ocupă locurile 7 și 8, care asigură prezența la barajul pentru slavarea de la retrogradare, locurile 9 și 10 care duc în Liga a 2-a fiind ocupate de FC Hermannstadt (16pct.) și Poli Iași (14 pct.).

         

Pariaza GRATIS din 450 lei bonus la Betfair!

  • Logheaza-te pe contul tau Betfair sau deschide-ti chiar acum unul accesand aceasta pagina și folosind la inscriere codul promoţional ZSKW09. Automat beneficiezi si de bonusul de 450 RON oferit de Betfair.

Ce sanse are acest pont sa iasa? 1 3


Lasa un comentariu