Legenda Tim Duncan s-a retras din activitate! San Antonio muta cu Pau Gasol!

Dupa ce Kobe Bryant a decis sa-si incheie cariera la finalul sezonului trecut, un alt nume mare se retrage din activitate. Tim Duncan a hotarat ca sunt suficiente cele 19 sezoane pe care le-a petrecut in NBA doar alaturi de San Antonio Spurs.

Cifrele lui Tim sunt de-a dreptul impresionante: cinci titluri de campion cu Spurs, trei titluri de MVP al finalei NBA, doua titluri MVP intr-un sezon, 15 prezente in All-Star game, facand parte din trioul cu cele mai multe victorii din istorie (alaturi de Parker si Ginobli) si fiind pe primul loc in clasamentul victoriilor alaturi de acelasi antrenor (Greg Popovich). De asemenea, este al 14-lea cel mai bun marcator din toate timpurile, al 6-lea in topul reboundurilor si al 5-lea in clasamentul capacelor.

Insa dincolo de performantele incredibile, Tim a fost un exemplu de profesionalism, preferand mereu sa stea departe de scandaluri si de cancanuri. Stilul sau de joc n-a fost unul spectaculos, nu s-a bazat pe artificii tehnice, dar a fost intotdeauna extrem de eficient. Modest si politicos, Duncan a aratat in aproape doua decenii cam cum ar trebui sa fie un sportiv profesionist.

Acesta se pare ca este primul pas ce anunta reconstructia echipei din Texas si cine se astepta ca inlocuitorul lui Tim sa fie vreun pusti, s-a inselat. Pap & co. l-au cooptat pe Pau Gasol (36 de ani), un alt nume mare din liga de baschet nord-americana, pentru a forma un atac foarte interesant alaturi de Leonard si Aldridge. Spaniolul care a carat de unul singur echipa tarii sale spre titlul european de anul trecut a semnat un contract pe doi ani pentru care se pare ca va primi 30 de milioane de dolari.

Mutarea celor de la Spurs este si mai interesanta in contextul in care cei de la Warriors l-au achizitionat pe Kevin Durant, anuntandu-se din nou o lupta stransa si spectaculoasa pentru prima pozitie a Conferintei de Vest.

San Antonio Spurs este a treia favorita la cucerirea trofeului NBA, avand momentan o cota de 9,00 la Unibet.

Pachetul de Bun Venit Unibet iti ofera un Pariu fara Risc, Transmisiuni Live si Cote de Top

Sursa imagine: http://vifreepress.com/tag/tim-duncan/

Cel mai bun bonus este aici! 500 lei special prin Pariuri1x2

Joaca la aceasta casa de pariuri si primesti bonus sportiv de 500 lei

 

500 RON BONUS la prima depunere

Primesti 100% din depunerea efectuata pana la 500 RON

Ti-a placut aceasta stire? 0 0


Lasa un comentariu