Ponturi fotbal » Pune banii pe cel mai bun tanar jucator la finalul EURO 2020! Batalia se da intre Foden si Sancho!

Ponturi fotbal

Ponturi fotbal » Betano iti ofera cote pentru cel mai bun tanar jucator de la EURO 2020! UEFA va acorda premiul, iar tu poti face profit important cu cotele puse la dispozitie pentru fotbalisti ca Phil Foden, Jadon Sancho sau Matthijs de Ligt!

Urmărește evenimentele pe LiveScore Pariuri1x2.ro

Conform agentiei Betano, englezul Phil Foden (21 ani) este principalul favorit sa devina Cel Mai Bun Tanar Jucator al Turneului EURO 2020. Premiul va fi decernat de UEFA, iar atacantul lui Manchester City este cotat cu 6.00 de Betano. In acest sezon, Foden a castigat Premier League si Cupa Ligii Angliei, iar in finala Ligii Campionilor, „cetatenii” au fost invinsi de Chelsea cu 1-0 la Porto. Atacantul cu 6 selectii si doua goluri in reprezentativa Angliei va fi unul dintre jucatorii de urmarit la turneul final programat intre 11 iunie si 11 iulie in 11 orase europene.

Al doilea in lista favoritilor este numit Jadon Sancho (21 ani), compatriotul lui Foden. Atacantul contractat de Borussia Dortmund are cota 8.00 la Betano si se poate lauda deja cu 18 selectii si 3 goluri la nationala Angliei. Sancho a castigat cu Dortmund in acest sezon Cupa Germaniei, s-a clasat pe locul 3 in Bundesliga si a marcat 16 goluri in toate competitiile.

Matthijs de Ligt (21 ani) si Ferran Torres (21 ani) incheie careul favoritilor, ambii primind cota 9.00 din partea agentiei. Daca de Ligt a castigat in acest sezon doar Cupa Italiei cu Juventus, Torres a facut parte din lotul castigator al lui Pep Guardiola cu Manchester City. Daca Mason Greenwood (19 ani) a declarat forfait pentru turneul final, castigatori ai Ligii Campionilor cu Chelsea pot intra in ecuatie! Mason Mount (22 ani) si Kai Havertz (21 ani) sunt cotati cu 10.00 de Betano si spera sa faca furori la EURO!

Urmareste-ne pe Facebook si Instagram!  Aboneaza-te și la canalul nostru de YouTube!

Ponturi fotbal » Premiul UEFA pentru Cel Mai Bun Tanar Jucator al Turneului  – Pariaza la Betano!

Phil Foden – cota 6.00
Jadon Sancho – cota 8.00
Matthijs de Ligt – cota 9.00
Ferran Torres – cota 9.00


Beneficiaza de 100% BONUS DE REÎNCĂRCARE la Betano

  • Deschide-ti un cont la Betano accesand ACEST LINK.
  • Fă o depunere pe Betano.com (de minim 20 lei) și vei primi un bonus de 100%. Mai exact: depui 20 lei, primesti in plus 20 lei. Depui 500 lei, primesti alti 500 de lei din partea agentiei.
  • Bonusul va fi activat în contul tău imediat după depunere. Nu trebuie să folosești nici un „cod special” la depunere.
  • Poti incepe sa pariezi! Utilizeaza bonusul conform termenilor si conditiilor Betano si acumuleaza profit.
Cel mai bun bonus este aici! 500 lei special prin Pariuri1x2

Joaca la aceasta casa de pariuri si primesti bonus sportiv de 500 lei

 

500 RON BONUS la prima depunere

Primesti 100% din depunerea efectuata pana la 500 RON

Ti-a placut aceasta stire? 0 0


Lasa un comentariu