Cotele la titlu in Serie A: Juventus si restul lumii!

Bookmakerii au stabilit cotele pentru castigarea urmatorului titlu in Serie A, Juventus fiind mare favorita. Echipa din Torino are in momentul de fata cota 1,55 pentru a cuceri un nou trofeu, in timp ce AS Roma, principala urmaritoare conform caselor de pariuri, are cota 6,50 pentru a repeta performanta din 2001. Podiumul este completat de Napoli cu o cota de 8,00.

inregistreaza-te - unibet

Massimiliano Allegri a continuat in sezonul trecut munca pe care Antonio Conte o incepuse la Juventus, castigand destul de usor cel de-al 32-lea titlu din istoria clubului. In incercarea de a cuceri trofeul de campioana pentru a sasea oara consecutiv, sefii de la Juventus au inceput mutarile pe piata transferurilor, cele mai importante achizitii fiind Miralem Pjanic de la AS Roma pentru suma de 32 de milioane de euro, Mario Lemina de la Marseille contra sumei de 9,50 milioane de euro, Dani Alves liber de contract si imprumutul lui Medhi Benatia de la Bayern Munchen. Singurul nume important de care s-au despartit pana acum este Alvaro Morata, cel care a ales sa se intoarca in Spania la Real Madrid. Totusi, discutiile cele mai aprinse sunt legate de vanzarea francezului Paul Pogba. The Guardian scria in urma cu putine minute ca Juventus a respins oferta de 100 de milioane de euro din partea celor de la Manchester United. Pe de alta parte, aducerea lui Higuain de la Napoli se pare ca a intrat in impas. Asadar, inca sunt multe lucruri pe care cei de la Juve le au de rezolvat, in special in compartimentul ofensiv. Ramane de vazut cine va fi pana la urma inlocuitorul lui Morata si care va fi destinatia lui Pogba, insa un lucru este cert: „Batrana Doamna” este mare favorita la cucerirea trofeului.

AS Roma a avut pana acum o campanie de achizitii foarte activa. Cel mai important aspect de care sefii echipei din capitala Italiei s-au ocupat este cel legat de imbunatarirea atacului, fiind adusi Gerson de la Fulminense, Mohamed Salah de la Chelsea, El Shaarawy de la AC Milan, Dzeko de la Manchester City si Diego Perotti de la Genoa. De asemenea, au mai fost achizitionati fundasul Antonio Rudiger de la Vfb Stuttgart si portarul Alisson de la Internacional. Pentru toti acestia s-a platit suma de 81 de milioane de euro. In afara de Miralem Pjanic, romanii s-au mai despartit si de Adem Ljajic care a fost vandut la Torino, Dodo, fotbalist achizitionat de Inter, Antonio Sanabria pentru care As Roma a incasat 7,50 milioane de euro si Morgan De Sanctis caruia i se terminase contractul si care a ales sa semneze cu As Monaco.

Pe cat de multa valva a facut posibila plecare a lui Higuain, pe atat de tacute au fost celelalte mutari importante din tabara napoletanilor. Au fost adusi doar Giaccherini pentru 1,5 milioane de euro de la Sunderland si Lorenzo Tonelli de la Empoli contra sumei de 10 milioane de euro. Nici la capitolul plecari nu exista nume mari pana in momentul de fata, cu exceptia lui Zuniga imprumutat la Watford. Este de presupus ca cei de la SSC Napoli vor mai intai sa rezolve problema legata de Gonzalo Higuain, pasii urmatori depinzand foarte mult de suma pe care acestia o vor incasa.

Echipele din Milano sunt considerate a fi outsidere, Inter avand o cota de 12,00 pentru cucerirea trofeului, in timp ce AC Milan a primit cota 16,00.

Foarte interesante sunt cotele pe care Fiorentina si Lazio le au pentru terminarea pe podiumul campionatului de fotbal din Italia, ambele avand cota 10,00 la ocuparea uneia dintre primele trei pozitii la sfarsitul sezonului.

Iesi din rand: Pariaza inteligent si GRATUIT pe evenimentele sportive ale unei veri incendiare!

Sursa imagine: http://unimedia.info/

500 RON BONUS la prima depunere

Primesti 100% din depunerea efectuata pana la 500 RON

Cel mai bun bonus este aici! 500 lei special prin Pariuri1x2

Joaca la aceasta casa de pariuri si primesti bonus sportiv de 500 lei

 

Ti-a placut aceasta stire? 0 0


Lasa un comentariu