Premier League: Cele mai importante transferuri ale verii! Care sunt cotele pentru cucerirea titlului?

Negocierile pentru transferul lui Paul Pogba de la Juventus la Manchester United au ajuns in cele din urma la final, englezii obtinand semnatura fotbalistului francez pentru 105 milioane de euro. Daca aceasta mutare este mai importanta a verii din Premier League, fie doar si pentru suma fabuloasa despre care se vorbeste, nu inseamna ca n-au fost si alte achizitii cel putin la fel de interesante.

inregistreaza-te - unibet

Evolutia slaba pe care Manchester United a avut-o in sezonul trecut i-a facut pe sefii de acolo sa schimbe foarte mult lucrurile, astfel ca, dincolo de schimbarea antrenorului (Jose Mourinho inlocuindu-l pe Louis van Gaal) si de eforturile de a-l transfera pe Pogba, acestia au adus nume foarte importante din fotbalul international. Daca suedezul Zlatan Ibrahimovic a semnat cu „Diavolii rosii” din postura de jucator liber de contract, pentru Mkhitaryan s-a virat suma de 42 de milioane de euro in contul celor de la Borussia Dortmund. De asemenea, a fost adus si Eric Bailly de la Villarreal contra sumei de 38 de milioane de euro. 

Cei de la Manchester City n-au pierdut timpul si au cumparat si ei un jucator de la Borussia Dortmund, Ilkay Gundogan fiind adus pentru suma de 27 de milioane de euro. O alta achizitie importanta este cea a lui Nolito de la Celta de Vigo. De asemenea, fundasul central John Stones a semnat cu echipa lui Guardiola, Everton urmand sa primeasca suma de 55,60 milioane de euro.

Pana la rezolvarea situatiei lui Pogba, Arsenal este echipa care a platit cea mai mare suma pentru un jucator in actuala campanie de transferuri din Premier League, elvetianul Xhaka fiind adus pentru suma de 45 de milioane de euro de la Borussia M’gladbach. 

Pachetul de Bun Venit Unibet iti ofera un Pariu fara Risc, Transmisiuni Live si Cote de Top

Nici cei de la Liverpool nu au stat cu mana in san, aducandu-i pe Sadio Mane si Georgino Wijnaldum. „Cormoranii” au platit in total pentru cei doi peste 65 de milioane de euro.

Campioana Leicester a profitat de vanzarea lui Kante pentru suma de 36 de milioane de euro, folosind acesti bani pentru a-i transfera pe Ahmed Musa de la CSKA Moscova si Nampalys Mendy de la Nice.

In fine, topul celor mai interesante transferuri este completat de Michy Batshuayi si N’Golo Kante care au semnat cu Chelsea Londra. 

Manchester City si Manchester United sunt favoritele caselor de pariuri la cucerirea trofeului, ele fiind urmate de Chelsea si Arsenal. Leicester are cota 31,00 pentru a repeta performanta istorica din sezonul trecut.

cotepreMMM

Sursa imagine: https://www.dreamteamfc.com

500 RON BONUS la prima depunere

Primesti 100% din depunerea efectuata pana la 500 RON

Cel mai bun bonus este aici! 500 lei special prin Pariuri1x2

Joaca la aceasta casa de pariuri si primesti bonus sportiv de 500 lei

 

Ti-a placut aceasta stire? 0 0


Lasa un comentariu