Extragere cu premii de 10.000 RON pe Liga1

Ți-a fost dor de fotbalul românesc? Știm cum e! Un nou sezon este gata să înceapă iar Unibet îți oferă 10.000 de motive în plus pentru a-ți sustine favorita.

Pariaza pe meciurile din Liga 1 la Unibet și câștigă premii ce însumează 10.000 RON garantat.

Tot ce trebuie sa faci este să pariezi minim 25 RON pe Liga 1 și obții automat un tichet la extragerea pentru cele 10 premii cash de 1.000 RON fiecare.

Cum se joacă:

Mai intai trebuie sa te loghezi pe contul tau Unibet. Daca inca nu ai un cont, iti poti deschide chiar acum unul utilizand acest link special.  Dupa ce ti-ai deschis contul, beneficiezi automat de bonusul de 300 lei oferit de agentie!

  • Optează la promoție (etapă obligatorie): Click aici sau pe butonul de mai jos
  • Plasează pariuri pre-meci sau live pe orice meci de fotbal.
  • Pentru fiecare pariu de 25 RON plasat obții un tichet la extragere.
  • Oferim 10 premii a câte 1.000 RON cash în fiecare perioadă promoțională

Optează acum!

Daca esti nou la Unibet, atunci nu mai astepta si deschide un cont folosind acest link. Doar prin Pariuri1x2.ro vei primi un bonus de 300 RON , bonusuri speciale si vei putea participa la promotiile exclusive pe care le desfasuram doar pentru cei care isi deschid cont prin site-ul nostru.

Jucand prin linkurile noastre, sustii intreaga echipa si toate proiectele pe care le desfasuram. Daca vrei sa afli mai multe despre aceasta casa de pariuri, atunci citeste pagina cu toate informatiile si parerile jucatorilor: Unibet


Lasa un comentariu