Pariuri1x2 iti prezinta cele mai scumpe si importante transferuri din aceasta perioada de mercato!

In fiecare pauza competitionala marile echipei ale Europei s-au intrecut in transferuri care mai de care mai interesate. Fara doar si poate, aceasta perioada de mercato nu a facut rabat de la aceasta „regula”, granzii Europei intarindu-si efectivele in speranta obtinerii unei performante cat mai bune in noul sezon competitional.

Juventus, fosta finalista in Liga Campionilor si actuala campioana a Italiei a realizat, pana in prezent, cea mai scumpa mutare. Aceasta l-a transferat pe golgheterul editiei precedente din campionatul italian, Gonzalo Higuain, de la SSC Napoli pentru incredibila suma de 90 000 000 euro, fiind, in prezent, cea mai scumpa mutare de pe piata transferurilor din aceasta vara. Pe langa Higuain, Juventus mai este prezenta in topul celor mai bune transferuri si cu Marko Pjaca, pe care l-a chizitionat de la Dinamo Zagreb cu 23 000 000 euro pe data de 21 iulie.

In continuare, al doilea cel mai scump transfer al perioadei de mercato a fost realizat de catre FC Barcelona, care l-a achizitionat pe proaspatul campion european, Andre Gomes de la Valencia CF pentru 35 000 000 euro. Chiar daca „liliecii” au incasat aceasta suma exstrem de mare pentru Gomes, inca nu au fost o mutare importanta pe piata de transferuri, insa, sunt voce ce anunta intarirea lotului Valenciei in urmatoarele zile.

Podiumul celor mai scumpe si importante transferuri ale perioadei de mercato este completat de Andre Schurrle, care „a aterizat” la Dortmund pentru a semna cu Borussia pentru suma de 30 000 000. Cu siguranta, aceasta mutare a fost anticipata de ceva timp, VfL Wolfsburg descurcandu-se extrem de slab in ultimul sezon, iar valoarea lui Schurrle ii impune prezenta in Liga Campionilor, unde isi poate arata adevarata calitate.

In incheiere, cu siguranta, in zilele urmatoare se vor mai oficializa transferuri extrem de importante pentru sume ce probabil vor intrece topul enuntat anterior.


Sursa imagine: www.foxsports.com

500 RON BONUS la prima depunere

Primesti 100% din depunerea efectuata pana la 500 RON

Cel mai bun bonus este aici! 500 lei special prin Pariuri1x2

Joaca la aceasta casa de pariuri si primesti bonus sportiv de 500 lei

 

Ti-a placut aceasta stire? 0 0


Lasa un comentariu