Cum ar fi? Enes Sali are cota 3.80 să debuteze cu gol la Națională! Vezi cele mai tari speciale la România – Islanda!

Are doar 15, însă deja face istorie!  Enes Sali a devenit deja cel mai tânăr marcator din Liga 1, iar acum se pregătește să-și treacă în palmares un alt record. 

Dacă va evolua în unul din cele două meciuri ale ”tricolorilor”, cu Islanda sau Liechtenstein, jucătorul cu origini turce ar putea deveni cel mai tânăr debutant din istoria naționalei României.

Cota 3.80 se poate paria gratis!

Convocarea perlei lui Gheorghe Hagi a făcut vâlvă, iar casele de pariuri au reacționat imediat. Enes Sali are cota 3.80 la Betano pentru un gol marcat în chiar primul său meci la națională. Șansele ca acesta să evolueze par mici, însă Rădoi ar putea forța introducerea jucătorului. Este tactică prin care România ar încerca ”blocarea” lui Sali, jucător ce are acum drept de joc și pentru naționalele Turciei și Canadei.

  • 3.80 are cota Enes Sali pentru un gol în România – Islanda

Tot la Betano puteți paria, la o cotă de 16, pe un gol marcat de Sali din afara careului. Un șut în bară al puștiului de la Farul vă poate aduce de 14 ori suma mizată. Oricare din aceste pariuri pot fi jucate din bonusul de 500 lei oferite de Betano tuturor noilor clienți.

Repetăm succesul cu 2-0 din tur?

Nu este cel mai probabil scor corect al meciului la pariuri, însă prinde podiumul cotelor. Un succes identic, 2-0, cu cel obținut în capitala Islandei, are cota 7.40 la Betano. Doar rezultatele de 1-0 (5.80) și 1-1 (7.00) au cote mai mici.

Pușcaș este considerat de bookmakeri principalul favorit la marcarea unui gol. Vârful lui Reading are cota 2.65 pentru o reușită, Tănase și Alibec secondându-l cu aceeași cotație de 2.80. Marcatorii de la Reykjavik, Man și Stanciu, au cote de 3.10, respectiv 4.35. Un succes al României, cu gol marcat de Ianis Hagi, are cota 3.80.

  • 3.80 are cotă la Betano varianta ”România câștigă și Hagi marchează”

Ținând cont și de miza ridicată a jocului, bookmakerii se așteaptă la un meci cu destule avertismente: cota 2.15 la 6 sau mai multe. În partida din Islanda au fost exact 6, patru în dreptul ”tricolorilor”. 2.35 au cotă 5 sau 6 cartonașe acordate.

Și din cornere putem scoate profit: minim 9 în meci au cota 1.65 la Betano, iar cel puțin 5 obținute de România primesc o cotă de 1.50.  De 42 de cornere au beneficiat elevii lui Rădoi în cele 8 partide ale campaniei, 6 din acestea în dubla cu Germania și 16 doar în duelul cu Liechtenstein.

  • 3 meciuri directe au jucat România și Islanda în calificările pentru turneele mondiale. Toate au fost câștigate la 0 de ”tricolori” 

România și Islanda se înfruntă joi, de la ora 21:45, în etapa a 9-a, penultima, a preliminariilor pentru CM 2022, grupa J. Premergător meciului, România ocupă locul 2 al grupei, după Germania, deja calificată la turneul final. Presiunea este, însă, marepe naționala lui Rădoi, care are un singur punct în plus acumulat față de Macedonia de Nord și Armenia. Tot joi seară, cele două au meci direct la Erevan.

Clasamentul grupei J cu două etape înainte de final:
1. Germania – 21 de puncte
2. România – 13 p.
3. Macedonia de Nord – 12 p.
4. Armenia – 12 p.
5 Islanda – 8 p.
6. Liechtenstein – 1 p.

Meciurile rămase de disputat:
12.11
Germania – Liechtenstein
România – Islanda
Armenia – Macedonia de Nord

14.11
Liechtenstein – România
Macedonia de Nord – Islanda
Armenia – Germania

Deschide cont: Ai 500 lei Bonus de la Betano!

500 RON BONUS la prima depunere

Primesti 100% din depunerea efectuata pana la 500 RON

Cel mai bun bonus este aici! 500 lei special prin Pariuri1x2

Joaca la aceasta casa de pariuri si primesti bonus sportiv de 500 lei

 

Ti-a placut aceasta stire? 0 0


Lasa un comentariu