Pariuri fotbal: Sepsi OSK – Chindia » Covăsnenii au șansa de a urca pe loc de baraj »»

Pariuri fotbal: Sepsi OSK – Chindia, va avea loc duminică de la ora 14:30, partida urmând a conta pentru runda a 8-a a play-out-ului Ligii 1. Meciul va fi arbitrat de Radu Petrescu din Capitală.

Sepsi OSK – Chindia
Cote Betano: 1.88 3.45 4.30

Sepsi OSK ar putea profita din plin de eșecul total neașteptat pe care FC Botoșani l-a suferit pe teren propriu cu Dinamo, scor 3-2, și în cazul unei victorii ar urca pe locul 2, care asigură prezența la barajul care ar putea duce în cele din urmă în Conference League. Covăsenii au pe acest final de sezon șansa de a ajunge în cupele europene și prin Cupa României, competiție în care sunt în semifinale, urmând a susține returul cu Universitatea în Bănie săptămâna viitoare (n.r. în tur Sepsi s-a impus cu 2-1). Cu 36 de puncte, Sepsi OSK se află pe locul 3, la două puncte de FC Botoșani, formație clasată pe locul 2 și la trei lungimi de liderul Rapid.

Urmareste live meciurile din Liga 1 pe Livescore Pariuri1x2.ro.

De partea cealaltă, Chindia se află pe locul 7, loc care duce la barajul pentru menținerea în liga 1. Cu 23 de puncte, târgoviștenii au un punct în fața lui Dinamo, formație aflată pe locul 8 și sunt la cinci lungimi de CS Mioveni, echipă aflată pe locul 6, ultimul care asigură prezența fără emoții la startul ediției viitoare a Ligii 1. În ultima etapă, elevii lui Emil Săndoi vor avea de îndeplinit o simplă formalitate, urmând a întâlni pe teren propriu lanterna Gaz Metan. Matematic, târgoviștenii au șansa de a face rocada pe acest final de campionat cu CS Mioveni, argeșenii urmând a juca în ultima rundă cu Rapid pe teren propriu.

Covăsnenii sunt favoriți la victorie în acest meci, însă vor avea parte de o replică pe măsură din partea Chindiei, care va veni decisă la Sf. Gheorghe să-și joace șansa în încercarea de a evita barajul. În „regular” a fost 1-1 pe „Ilie Oană” și 0-0 la Sf. Gheorghe, Sepsi trecându-și în cont o victorie în deplasare în sferturile Cupei României, scor 2-1.

Pentru mai multe ponturi gratuite oferite de redacția Pariuri1x2.ro, accesați conturile noastre de Tik TokTelegram și Instagram , precum și canalul nostru de YouTube.

Echipe probabile Sepsi OSK – Chindia:
Sepsi OSK: Began – Dimitrov, Mitrea, Tincu, Ispas – Gonzalez, Vaşvari, Fulop – Ştefănescu, Tudorie, Ashkovski
Antrenor: Cristiano Bergodi
Chindia: Căbuz – Dinu, Iacob, Piţian, Căpuşă – Şerban, Passaglia, Dulca, Butean – N. Chamed – D. Florea
Antrenor: Emil Săndoi

Beneficiaza de 100% BONUS DE REÎNCĂRCARE la Betano
  • Deschide-ti un cont la Betano accesand ACEST LINK.
  • Fă o depunere pe Betano.com (de minim 20 lei) și vei primi un bonus de 100%. Mai exact: depui 20 lei, primesti in plus 20 lei. Depui 500 lei, primesti alti 500 de lei din partea agentiei.
  • Bonusul va fi activat în contul tău imediat după depunere. Nu trebuie să folosești nici un „cod special” la depunere.
  • Poti incepe sa pariezi! Utilizeaza bonusul conform termenilor si conditiilor Betano si acumuleaza profit.

 

Ce sanse are acest pont sa iasa? 1 0


Lasa un comentariu