Tenis Rio 2016: Favoritul numarul 1 a fost eliminat! Drum liber pentru Andy Murray? Vezi cum s-au modificat cotele la medalii!

Marile surprize nu au intarziat sa apara in turneul olimpic de tenis. Novak Djokovic, favorit numarul 1 in proba de simplu, a fost eliminat inca din runda inaugurala. Cotele la medalii s-au modificat semnificativ dupa acest rezultat, Andy Murray fiind in prezent cotat la Unibet cu prima sansa la cucerirea aurului olimpic (cota 1,90), urmat de spaniolul Rafael Nadal (cota 8,00) si argentinianul Juan Martin Del Potro (cota 9,00). 

 

inregistreaza-te - unibet

 

Sud-americanul Del Potro i-a spulberat din nou visul lui Nole de a castiga o medalie olimpica. Daca la Jocurile de la Londra din 2012 Juan il invingea pe sarb in lupta pentru o medalie de bronz, editia din acest an i-a pus din nou fata in fata pe cei doi inca din primul tur, deznodamantul fiind acelasi. Bookmakerii l-au ridicat pe argentinian pana pe locul al treilea in topul favoritilor la medalii, avand in prezent cota 9,00 pentru a cuceri medalia de aur si 1,60 pentru cea de argint sau bronz la Unibet.

Citeste si:

• Romania – Muntenegru: Ne jucam ultima sansa la Jocurile Olimpice!
• Simona Halep nu participa la Rio, dar pregateste turneul Premier de la Cincinnati!

 

Modificarea cea mai importanta este cea a cotelor in cazul lui Murray, campionul de la Wimbledon si de la Olimpiada de acum 4 ani fiind cotat cu 1,90 pentru aur si cu 1,20 pentru argint sau bronz. De asemenea, casele de pariuri par sa aiba mare incredere in Rafael Nadal, in ciuda faptului ca jucatorul iberic de-abia a revenit dupa o accidentare, acordandu-i 8,00 pentru a castiga medalia de aur si 2,00 pentru argint/bronz.

Oarecum surprinzator, cotele japonezului Kei Nishikori au crescut, el fiind cotat in momentul de fata cu 9,00 la aur si 2,25 pentru o prezenta pe podium.

 

Cotetilutenis

 

 

 

Andy Murray va juca marti de la ora 17:50 impotriva lui Juan Monaco, in timp ce Rafael Nadal il va infrunta pe italianul Seppi in jurul orei 19:00. Miercuri vor avea loc partidele lui Del Potro si Nishikori, argentinianul urmand sa evolueaze in compania lui T. Daniel, iar japonezul va fi nevoit sa-l depaseasca pe A. Martin. Cotele complete a tururor partidelor din runda urmatoare la Unibet sunt: 

 

CoteMeciuri

Iesi din rand: Pariaza inteligent si GRATUIT pe evenimentele sportive ale unei veri incendiare!

Sursa imagine: http://parade.com

 

Cel mai bun bonus este aici! 500 lei special prin Pariuri1x2

Joaca la aceasta casa de pariuri si primesti bonus sportiv de 500 lei

 

500 RON BONUS la prima depunere

Primesti 100% din depunerea efectuata pana la 500 RON

Ti-a placut aceasta stire? 0 0


Lasa un comentariu