Ligue 1 incepe! Vezi principalele transferuri, sumele investite si cotele la titlu!

Astazi va debuta noul sezon din Ligue 1, unul dintre cele mai importante campioante ale lumii. Fara doar si poate, noua editie va fi una mult mai „saraca”, dupa plecarea lui Ibrahimovic de la PSG, dar, in acelasi timp, principalele echipe franceze s-au miscat extrem de bine pe piata de transferuri.

inregistreaza-te - sportingbet

Ligue 1 – Paris Saint-Germain

Paris Saint-Germain, campioana en-titre din Ligue 1, s-a intarit serios in aceasta pauza competitionala. Cel mai scump transfer al echipei din capitala Frantei este Grzegorz Krychowiak, ce a fost adus pentru suma de 33,60 mil. euro de la FC Sevilla. De asemenea, pentru a suplini plecarea lui Zlatan Ibrahimovic, seicii de la PSG l-au adus drept inlocuitor pe ibericul Jese de la Real Madrid pentru suma de 25,00 mil. euro, cu 9 mil. euro mai mult decat valoarea sa de piata estimata de transfermarkt.de.
Alaturi de cei doi, PSG a mai investit sume importante de bani doar in Giovani Lo Celso de la CA Rosario, adus pentru 10,00 mil. euro si in Thomas Meunier, adus contra sumei de 7,00 mil. euro de la Club Brugge. La capitolul „plecari”, singurul jucator important ce a parasit echipa, pe langa Ibrahimovic, a fost Lucas Digne, ce a fost vandus la Barcelona pentru 16,50 mil. euro.

Ligue 1 – Olympique Lyon

Principala contra-candidata pentru cei de la PSG in lupta pentru titlului, Olympique Lyon, nu s-a miscat tocmai bine in ceea ce priveste transferurile. Singurul jucator cumparat este fundasul Emanuel Mammana, adus de la River Plate pentru 7,50 mil. euro. Alaturi de acesta, au mai fost adusi liberi de cotnract polonezul Maciej Rybus – ultima data la Terek Grozny si camerunezul Nicolas N’Koulou – ultima data la Olimpique Marseille.
In alta ordine de idei, putem sa il mentionam la capitolul „sosiri” si pe Louis Nganioni, caruia i-a expirat imprumutul la FC Utrecht si a revenit in Franta.. care a fost deja imprumutat la Brest. De asemenea, Lyon s-a despartit in aceasta pauza competitionala de Samuel Umtiti, vandut pentru 25,00 mil. euro la FC Barcelona, dar si de Lindsay Rose, trasnferat la Lorient.
Inainte de a incheia, echipa Pariuri 1×2 va prezinta si cotele oferite pentru castigarea campionatului in Franta:
 –

ligiue 1


Sursa imagine: www.laacib.net


Pariaza pe echipa favorita cu un Pariu fara Risc de la Sportingbet!

Cel mai bun bonus este aici! 500 lei special prin Pariuri1x2

Joaca la aceasta casa de pariuri si primesti bonus sportiv de 500 lei

 

500 RON BONUS la prima depunere

Primesti 100% din depunerea efectuata pana la 500 RON

Ti-a placut aceasta stire? 0 0


Lasa un comentariu