Romania poate obtine astazi o medalie de aur la Rio!

Chiar daca pana acum Romania nu a facut o figura minunata la Rio, sportivii nostri inca pot obtine medalii. Astazi, vom avea emotii la triplusalt, 400m si 8+1.

Elena Panturoiu – Triplusalt (ora 15:40)

Prima sportiva din Romania ce va intra astazi in competii este Elena Panturoiu. Aceasta, incepand cu ora 15:40 va lua parte in cadrul probei de triplusalt. Elena face parte din Grupa A de calificare pentru marea finala, ce se va disputa pe 15 august, incepand cu ora 14:55.

Bianca Razor – 400m feminin (ora 17:28)

Ce-a de-a doua reprezentata a noastra din aceasta zi este Bianca Razor. Incepand cu ora 17:28, Bianca va concurca in cadrul rundei 1 de calificare a probei de 400m. In caz ca se va califica mai departe, sportiva noastra va disputa semifinala pe 15 august si finala mare o zi mai tarziu, pe 16 august.

Echipaj Romania 8+1 (ora 17:06)

Ziua romanilor se incheia cu echipajul de 8+1, una dintre sperantele noastre pentru o medalie olimpica. Cursa programata pentru ora 17:06 va alinia la start reprezentatele Olandei, Statelor Unite, Marii Britanii, Canadei si Noii Zeelande, alaturi de cele ale Romaniei. Echipajul nostru, format din Laura Oprea, Madalina Beres, Daniela Druncea, Adelina Cojocariu, Mihaela Petrila si Andreea Boghian s-a calificat in finala in urma recalificarilor, unde au terminat in spatele Canadei.

In alta ordine de idei, echipa Pariuri1x2 doreste sa ureze mult succes tuturor reprezentatilor nostri ce vor intra astazi la Rio in competii!


Sursa imagine: www.worldrowing.com


500 RON BONUS la prima depunere

Primesti 100% din depunerea efectuata pana la 500 RON

Cel mai bun bonus este aici! 500 lei special prin Pariuri1x2

Joaca la aceasta casa de pariuri si primesti bonus sportiv de 500 lei

 

Ti-a placut aceasta stire? 0 0


Lasa un comentariu