Romania a invins Spania si va juca duminica cu calificarea pe masa in fata Norvegiei!

Dupa cum bine stiti, Romania a invins ieri Spania cu scorul de 24-1, la finele unei partide dominate de tricolore.

Chiar daca primele doua partide de la Rio au fost extrem de slabe pentru echipa noastra, Romania fiind invinsa atat de Angola, cat si de Brazilia, fetele noastre au reusit sa se remonteze si sa lege doua succese consecutive. Astfel, calificare este doar in mainile noastre!

Romania – Spania

In fata Spaniei, selectionata „tricolora” a condus aproape pe toata durata partidei, cel mai mare avans fiinde de 17-11. Singurul moment cu adevarat dificil din confruntarea de ieri a venit la putin timp dupa ce „tricolorele” au condus la 6 goluri, jucatoarele din Spania reusind sa inscrie nu mai putin de 6 goluri consecutive, ducand nationala iberica in avantaj, 19-18.

Odata ce momentul dificil a fost depasit, Paula Ungureanu salvandu-ne in cateva situatii cheie, iar Romania s-a desprins decisiv.

Cele 4 puncte obtinute de romance in cele 4 partide nu sun inca singure de calificare. Totusi, un rezultat de egalitate cu Norvegia in partida de duminica (22:40) ne va propulsa in sferturi. Chiar si in cazul unei infrangeri, Romania se poate califica prin ajutorul jocurilor rezultatelor.

Jucatoarele folosite

Pentru Romania au evoluat: Ionica Munteanu, Paula Ungureanu – Gabriella Szucs, Melinda Geiger (5 goluri), Eliza Bucheschi (2 goluri), Cristina Neagu (9 goluri), Aurelia Bradeanu (2 goluri), Gabriela Perianu (2 goluri), Valentina Ardean-Elisei, Oana Manea, Camelia Hotea, Florina Chintoan (1 gol), Patricia Vizitiu (1 gol) si Laura Chiper (2 goluri).


Sursa imagine: www.timeoutmag.com


Cel mai bun bonus este aici! 500 lei special prin Pariuri1x2

Joaca la aceasta casa de pariuri si primesti bonus sportiv de 500 lei

 

500 RON BONUS la prima depunere

Primesti 100% din depunerea efectuata pana la 500 RON

Ti-a placut aceasta stire? 0 0


Lasa un comentariu