Viata grea pentru Simona Halep la Cincinnati! Serena Williams s-a inscris in turneu pe ultima suta de metri!

Simona Halep va participa saptamana urmatoare la turneul de categorie Premier de la Cincinnati, acolo unde in 2015 a disputat finala in compania Serenei Williams. Americanca si-a anuntat prezenta in urma cu putine zile, primind un wild card din partea organizatorilor. Competitia care pune la bataie 900 de puncte WTA si 2.5 milioane de dolari va debuta luni, 15 august, jucatoarea noastra urmand sa evolueze direct in turul al doilea. Fanii tenisului vor putea urmari intrecerea la Dolce Sport. 


inregistreaza-te - netbet


Renuntand la Jocurile Olimpice de la Rio de teama virusului Zika, Simona Halep a avut doua saptamani la dispozitie pentru a pregati asaltul de la Cincinnati, turneu unde anul trecut a ajuns pana in ultimul act, pierzand in fata Serenei cu scorul de 3-6, 6-7.

Asa cum era de asteptat, s-au produs deja modificari majore pe tabloul de concurs al turneului din Statele Unite ale Americii, prezenta multor jucatoare depinzand de rezultatele de la Olimpiada. Astfel, Serena Williams a hotarat sa-si apere trofeul cucerit anul trecut, inregistrandu-se in turneu foarte tarziu gratie unei invitatii. Decizia ei este oarecum fireasca avand in vedere eliminarea de la Rio inca din faza optimilor de finala (4-6, 3-6 in fata Elinei Svitolina).


Citeste si:

• Romania a invins Spania si va juca duminica cu calificarea pe masa in fata Norvegiei!
• Gimnastica Rio 2016: Vezi care sunt cotele lui Marian Dragulescu pentru o medalie olimpica la sarituri!

Simona urmeaza sa joace in turul secund fie impotriva Yuliei Putintseva (numarul 43 WTA), fie impotriva unei jucatoare venite din calificari. In cazul in care favoritele isi respecta statutul, jucatoarea din Constanta s-ar putea duela in turul al treilea cu Belinda Bencic sau Caroline Garcia.

Va vom oferi toate informatiile cu privire la cotele pentru castigarea titlului de la Cincinnati imediat ce casele de pariuri le vor publica!

Simona Halep este castigatoarea ultimului turneu WTA Premier, impunandu-se in fata americancei Madison Keys (cea care se va lupta cu Petra Kvitova pentru medalia de bronz la Rio) pe hardul de la Montreal.

https://pariuri1x2.ro/ghid_parior/superbonus-us-open-12-august-2016/

Sursa imagine: http://radiocluj.ro

500 RON BONUS la prima depunere

Primesti 100% din depunerea efectuata pana la 500 RON

Cel mai bun bonus este aici! 500 lei special prin Pariuri1x2

Joaca la aceasta casa de pariuri si primesti bonus sportiv de 500 lei

 

Ti-a placut aceasta stire? 0 0


Lasa un comentariu