JO: Finala la barna e ultima sansa a Romaniei de a castiga o medalie la gimnastica

Urmarim cu sufletul la gura finalele din concursul olimpic de gimnastica. Luni, 15 august, incepand cu ora 21:46, Catalina Ponor intra in lupta pentru o medalie la barna.  


Rio: Barna trebuie sa fie cea mai buna prietena a Catalinei luni seara

Gimnasta noastra a fost foarte aproape de podium in urma cu 4 ani, la Londra, cand a pierdut bronzul in favoarea americanei Aly Raisman.  Rezultatul de atunci e contestat si in ziua de azi, intrucat gimnasta din SUA a fost notata initial cu 14.966, un punctaj mai mic decat al Catalinei, dar in urma unei contestatii, nota lui Aly a fost 15.066. Aceeasi nota o obtinuse si Ponor, dar medalia a fost pierduta din cauza dificultatii sporite a exercitiului americancei. Sportiva chineza, Deng Linlin, a castigat aurul atunci cu 15.600.


Citește și:

inregistreaza-te - unibet


In calificarile pentru finala de la barna, doar noua campioana olimpica la individual compus, Simone Biles, a depasit aceasta nota cu care s-a triumfat la Londra. Gimnasta din SUA a obtinut 15.633 si a fost urmata in clasament de compatrioata sa, Laurie Hernandez, care a fost notata cu 15.366. Catalina Ponor, campioana olimpica la Atena la barna a obtinut calificarea cu 14.900, acesta fiind al cincilea punctaj ale sportivelor calificate in finala. Gimnastei noastre ii va fi dificil sa le depaseasca pe cele doua sportive din America, dar pentru medalia de bronz va fi o lupta intre ea, brazilianca Flavia Saraiva, olandeza Sanne Wevers si chinezoaica Fan Yilin. Ar fi  frumos sa asistam la o finala care sa se incheie in primul rand fara jocuri de culise si fara contestatii. Bineinteles ne dorim sa castigam o medalie, mai ales ca gimnastica e o alta disciplina la care nu mai excelam. Ii uram mult succes Catalinei!


Cote-barna

Cotele propuse de Unibet pentru finala la barna sunt urmatoarele:

Aur Simone Biles – cota 1.40, Locurile 1-3 – cota 1.01

Aur Laurie Hernandez – cota 4.00, Locurile 1-3 – cota 1.10

Aur Sanne Wevers – cota 8.50, Locurile 1-3 – cota 1.40

Aur Flavia Saraiva – cota 16.00, Locurile 1-3 – cota 2.00

Aur Catalina Ponor – cota 21.00, Locurile 1-3 – cota 4.00


Sursa imagine: huff.ro


Cel mai bun bonus este aici! 500 lei special prin Pariuri1x2

Joaca la aceasta casa de pariuri si primesti bonus sportiv de 500 lei

 

500 RON BONUS la prima depunere

Primesti 100% din depunerea efectuata pana la 500 RON

Ti-a placut aceasta stire? 0 0


Lasa un comentariu