WTA Cincinnati: Serena Williams se retrage… iar! Cota Simonei Halep pentru castigarea trofeului scade la 3.50!

Serena Williams s-a inscris in turneul de la Cincinnati cu putine zile inainte de startul acestuia, primind un wild card din partea organizatorilor. Din pacate pentru ea, nu au disparut problemele de la umar care au fortat-o sa declare forfait la Montreal si care au cauzat eliminarea prematura de la Rio, fiind nevoita sa se retraga si de la turneul care are loc saptamana aceasta. Simona Halep trece pe primul loc in topul preferintelor caselor de pariuri, cota ei pentru castigarea trofeului scazand de la 6,00 la 3,50. Competitia poate fi urmarita in direct la Dolce Sport. 


inregistreaza-te - unibet


Site-ul oficial WTA a anuntat in urma cu putine ore ca numarul 1 mondial nu-si va putea apara titlul castigat anul trecut, luand decizia de a se retrage din cauza problemelor medicale, dupa ce la sesiunea de antrenamente tinuta la Lidner Family Tennis Center a resimtit durerile la umar care o sacaie de cateva saptamani incoace.

La editia din 2015, Serena a castigata finala de la Cincinnati dupa o victorie obtinuta in fata Simonei Halep (6-3, 7-6). 


 Citeste si:

• Manchester City a castigat greu la debutul in Premier League! Vezi cele mai interesante cote pentru ca Steaua sa faca fata macar o repriza!
• Ajax – FK Rostov: Reusesc rusii sa produca surpriza?

Sportiva din Constanta (locul 4 WTA) a castigat ultima competitie de categorie Premier, impunandu-se pe hardul de la Montreal dupa o finala disputata in compania americancei Madison Keys.

Cifrele s-au schimbat semnificativ, Simona fiind acum favorita la o cota de 3,50.

Garbine Muguruza, campioana in exercitiu de la Roland Garros, are sansa a doua la o cota de 5,50.

In fine, Angelique Kerber, campioana de la Australian Open si finalista de la Wimbledon si Jocurile Olimpice de anul acesta, este a treia favorita, primind din partea caselor de pariuri o cota de 7,00.


Halepova


 

Simona va evolua in runda secunda impotriva invingatoarei dintre Yulia Putintseva si Annika Beck!

Start in Marea Expeditie de Fotbal: Castiga 4 pachete duble de calatorie la meciurile echipelor favorite!

Sursa imagine: http://wallpaperfolder.com

 

 

500 RON BONUS la prima depunere

Primesti 100% din depunerea efectuata pana la 500 RON

Cel mai bun bonus este aici! 500 lei special prin Pariuri1x2

Joaca la aceasta casa de pariuri si primesti bonus sportiv de 500 lei

 

Ti-a placut aceasta stire? 0 0


Lasa un comentariu