JO Rio 2016: Zambim alaturi de Alina Rotaru? Atleta noastra intra miercuri noapte in competitie la saritura in lungime!

Alina Rotaru va incerca miercuri noapte, de la ora 03:00, sa ajunga in finala olimpica la saritura in lungime. Sportiva in varsta de 23 de ani este considerata a fi una dintre cele mai valoroase atlete din Romania, obtinand biletele pentru Rio dupa victoria din concursul IAAF de la Innsbruck. Totusi, casele de pariuri o plaseaza pe Alina pe ultimul loc in topul favoritilor la medalii, avand o cota de 101,0 pentru cucerirea aurului olimpic si 31,00 pentru argint sau bronz. Intrecerea va fi in direct la posturile Televiziunii Romane. 


inregistreaza-te - unibet


Bucuresteanca a avut rezultate foarte bune la juniori, reusind in 2009 sa castige medalia de argint la Campionatul Mondial de la Bressanone si la Jocurile Olimpice de Tineret din acelasi an. In 2010 a ocupat locul secund la Campionatul European de juniori din Estonia.

Sportiva legitimata la CSA Steaua Bucuresti a postat ieri un mesaj plin de optimism pe pagina sa de facebook: „Inca o zi. Inca o noapte. Se apropie ziua de concurs. Dupa cateva zile de antrenament in Rio, ma simt pregatita pentru a concura. Am muncit mult pentru acest moment si acum am inceput sa am putine emotii. Sper sa ma sustineti, chiar daca proba mea va fi in mijlocul noptii.”

In 2015 a participat pentru prima data la un Campionat Mondial de Atletism, terminand pe locul al 15-lea.

Saritura de 6,72 de metri de la Innsbruck i-a asigurat Alinei prezenta la Rio, cel mai bun rezultat din cariera ei fiind o saritura de 6,75 m.


 Citeste si:

• JO: Andrei Muntean e o speranta a gimnasticii masculine. Urmareste-l in finala la paralele
• JO: Vezi cotele romanilor de la lupte greco-romane. Alina Rotaru e prezenta in calificari la saritura in lungime

Favorita competitiei este campioana olimpica si mondiala Reese Brittney din Statele Unite ale Americii. Sportiva din Mississippi are un personal best de 7,31 metri, bookmakerii acordandu-i o cota de 2,00 pentru cucerirea aurului olimpic.

Principala contracandidata este considerata a fi sarboaica Ivana Spanovic la o cota de 3,50. Cea mai buna performanta a sa a fost o saritura de 7,02 m.


rotaru


 

Emotii si castiguri bonus cu Romania la JO!

Sursa imagine: http://www.libertatea.ro

Cel mai bun bonus este aici! 500 lei special prin Pariuri1x2

Joaca la aceasta casa de pariuri si primesti bonus sportiv de 500 lei

 

500 RON BONUS la prima depunere

Primesti 100% din depunerea efectuata pana la 500 RON

Ti-a placut aceasta stire? 0 0


Lasa un comentariu