JO: Unde va ajunge ciocanul aruncat de Fajdek?

Dupa performanta remarcabila a polonezei Anita Wlodarczyk la aruncarea ciocanului, prefatam aceeasi proba rezervata baietilor. Calificarile sunt programate miercuri, 17 august, la ora 15:40. Fajdek nu se gandeste decat la aur.


Rio: Polonia domina proba si in competitia masculina

Nu va fi cazul sa vedem un record mondial asa cum am putut urmari in competitia feminina, intrucat aruncarea de 86.74 metri a chinezului Yuriy Sedykh are 30 de ani de cand sta pe prima pozitie in clasamentul all-time. Totusi proba e dominata in prezent tot de un polonez. Este vorba de Pawel Fajdek, dublu campion mondial si un atlet care are ca cea mai buna performanta o aruncare de 81.39 metri. Polonezul in varsta de 27 de ani a participat si la Londra, dar nicio aruncare nu i-a fost masurata din cauza ca a calcat in afara cercului de unde se lanseaza ciocanul sau l-a aruncat in plasa. Polonezul mai e recunoscut si datorita unui episod amuzant petrecut dupa ce a castigat titlul mondial in 2015. Se spune ca Pawel ar fi platit un taxi cu medalia castigata dupa o noapte in care a celebrat victoria de la Beijing. In cele din urma aurul a ajuns inapoi in mainile polonezului. Ramane de vazut ce se va intampla daca Fajdek castiga concursul olimpic.


Citește și:

inregistreaza-te - unibet

Principalii lui adversari sunt vicecampionul mondial Dilshod Nazarov din Tajikistan, medaliatul cu bronz la Beijing si subiectul unor scandaluri de dopaj, Ivan Tikhon, si un alt polonez, Wojciech Nowicki. Medalia de aur probabil va fi castigata cu o aruncare de peste 80 de metri.


Cote-aruncarea ciocanului

Cotele propuse de Unibet sunt urmatoarele:

Aur Pawel Fajdek – cota 1.05, Locurile 1-3 – cota 1.01

Aur Ivan Tikhon – cota 12.50, Locurile 1-3 – cota 1.65

Aur Dilshod Nazarov – cota 16.00, Locurile 1-3 – cota 2.15

Aur Wojciech Nowicki – cota 18.00, Locurile 1-3 – cota 2.25


Sursa imagine: ftw.usatoday.com


500 RON BONUS la prima depunere

Primesti 100% din depunerea efectuata pana la 500 RON

Cel mai bun bonus este aici! 500 lei special prin Pariuri1x2

Joaca la aceasta casa de pariuri si primesti bonus sportiv de 500 lei

 

Ti-a placut aceasta stire? 0 0


Lasa un comentariu