JO: Obstacolele parca sunt inexistente pentru kenyeni in finala probei de 3000 de metri

15 atleti se bat pentru un loc pe podium in finala probei de 3000 de metri obstacole. Ultimul act al cursei considerate de multi specialisti ca fiind cea mai grea ce se desfasoara pe pista are loc miercuri, 17 august, la ora 17:50.  


Rio: 3000 de metri obstacole – specialitatea Kenyei

E una dintre probele favorite ale atletilor din Kenya, tara care a avut doi sportivi pe podium atat la Beijing cat si la Londra, in timp ce la Atena toate medaliile au fost obtinute de kenyeni. Ezekiel Kemboi este cel mai important atlet ce va participa in finala de miercuri. Campion olimpic la Atena si Londra si actualul campion mondial cauta sa obtina a treia medalie de aur in aceasta proba. Din lotul kenyan mai fac parte si Conseslus Kipruto care s-a calificat cu primul timp in finala, dar si campionul olimpic de la Beijing, Brimin Kipruto. Ultimul mentionat detine si al doilea timp all time alergat in aceasta cursa, cronometrul fiind oprit la 7:53.64. Comparativ cu acest timp, remarcam ca Kemboi a castigat la Londra cu 8:18.56. Va fi interesant de vazut ce tactica vor adopta sportivii kenyeni.


Citește și:

inregistreaza-te - unibet


E posibil ca jocurile sa fie facute pentru unul dintre ei, iar ceilalti doi sa il ajute impunand un ritm care sa produca implozia in pluton. E ciudat ca astfel de lucruri se intampla intr-o finala olimpica, dar se stie ca multe curse de 3000 de metri obstacole se desfasoara astfel cand participa mai multi atleti din aceeasi tara. In mod normal, uitandu-ne la rezultatele sportivilor africani, e posibil sa avem un podium 100% kenyan. Excluzand continentul african, americanul Evan Jager s-ar putea sa faca o surpriza in finala prin castigarea unei medalii.


Cote-3000 de metri obstacole

Cotele propuse de Unibet sunt urmatoarele:

Aur Conseslus Kipruto – cota 1.55, Locurile 1-3 – cota 1.05

Aur Ezekiel Kemboi – cota 2.75, Locurile 1-3 – cota 1.10

Aur Evan Jager – cota 7.50, Locurile 1-3 – cota 1.40

Aur Brimin Kipruto – cota 26.00, Locurile 1-3 – cota 2.25

 


Sursa imagine: www.iaaf.org


Cel mai bun bonus este aici! 500 lei special prin Pariuri1x2

Joaca la aceasta casa de pariuri si primesti bonus sportiv de 500 lei

 

500 RON BONUS la prima depunere

Primesti 100% din depunerea efectuata pana la 500 RON

Ti-a placut aceasta stire? 0 0


Lasa un comentariu