JO: Andrei Gag este singurul roman ce participa joi la Rio. Vezi cotele propuse la aruncarea greutatii

Aruncarea greutatii este proba care ne intereseaza in mod special in concursul olimpic de atletism. Biletele pentru finala se pot obtine joi, 17 august, incepand cu ora 15:55 si speram ca Andrei Gag poate obtine un rezultat care sa il claseze intre primii 12 concurenti ai lumii.  


Rio: Obiectivul lui Andrei Gag este participarea in finala olimpica

Atletul in varsta de 25 de ani are cateva rezultate bune precum argintul obtinut la Universiada din 2015 sau locul secund la campionatele mondiale in sala din acest an. Cu un PB de 20.96, romanul are sanse sa se califice in ultimul act tinand cont ca baremul setat de organizatori este 20.50. Totul depinde insa si de ce performante vor avea ceilalti concurenti si adevarul e ca sunt cativa aruncatori exceptionali la aceasta editie a Jocurilor Olimpice. Joe Kovacs, actualul campion mondial, e favoritul principal in conditiile in care veteranul polonez Tomasz Majewski pare sa predea stafeta dupa ce a castigat aurul olimpic atat la Beinjing, cat si la Londra.


Citește și:

inregistreaza-te - unibet


Americanul Ryan Crouser si germanul David Storl fac parte din noul val de aruncatori ai greutatii, dar sunt cotati cu sanse mult mai bune decat Andrei Gag. Crouser are un PB de 22.11, iar Storl este medaliatul cu argint de la Londra si are si dansul o performanta de peste 22 de metri. Cam la aceasta distanta trebuie sa ajunga greutatea daca vrei sa contezi cu adevarat in concursul olimpic. Ii uram mult succes lui Andrei si speram sa il vedem in finala.


Cote-aruncarea greutatii

Cotele propuse de Unibet sunt urmatoarele:

Aur Joe Kovacs – cota 1.65, Locurile 1-3 – cota 1.15

Aur Ryan Crouser – cota 4.25, Locurile 1-3 – cota 1.35

Aur David Storl – cota 5.50, Locurile 1-3 – cota 1.45

Aur Andrei Gag – cota 61.00, Locurile 1-3 – cota 11.00


Sursa imagine: fluierul.ro


500 RON BONUS la prima depunere

Primesti 100% din depunerea efectuata pana la 500 RON

Cel mai bun bonus este aici! 500 lei special prin Pariuri1x2

Joaca la aceasta casa de pariuri si primesti bonus sportiv de 500 lei

 

Ti-a placut aceasta stire? 0 0


Lasa un comentariu