JO: Lupta pentru finala olimpica e acerba dupa eliminarea Braziliei!

Turneul olimpic de volei feminin se apropie de final. Ultimul act se va desfasura duminica dimineata la 4:15. Pana atunci, joi, pe 18 august, de la ora 19:00 putem urmari prima semifinala in care se intalnesc Serbia si Statele Unite ale Americii. China si Olanda se vor intalni vineri dimineata la 4:15. 


Rio: Semifinalele s-au jucat si in faza grupelor

Vicecampioana olimpica la Londra in 2012, nationala Statelor Unite este favorita sa se califice in finala, mai ales datorita victoriei in fata Serbiei in faza grupelor cu 3-1 la seturi. Pana acum voleibalistele americane au avut un singur meci mai dificil in fata Olandei unde s-au impus in 5 seturi. De altfel, SUA a pierdut doar 5 manse in cele 6 partide jucate pana acum. In sferturile de finala, cele doua semifinaliste nu au stat mult timp pe teren intrucat au invins cu 3-0. Sarboaicele le-au invins pe  voleibalistele din America doar de 3 ori in ultimele 12 confruntari, deci ar fi o surpriza ca nationala est-europeana sa prinda finala olimpica.

Cotele propuse de NetBet sunt urmatoarele:

Victorie SUA – cota 1.30               Victorie Serbia – cota 3.20


inregistreaza-te - netbet


China a produs socul turneului feminin de volei in momentul in care a invins campioana olimpica Brazilia pe propriul teren cu 3-2. Desi a terminat pe locul 4 in grupa din care mai faceau parte Olanda, SUA, Serbia, Italia si Puerto Rico, chinezoaicele au facut un meci formidabil in fata Braziliei care nu pierduse niciun set in faza grupelor. Olanda lui Lonneke Sloetjes a trecut in sferturi de Coreea de Sud cu 3-1, e mai odihnita si e gata sa repete jocul din grupe cand a invins China in 5 manse. E evident ca a doua semifinala se anunta mult mai interesanta ca prima.

Cotele propuse de NetBet sunt urmatoarele:

Victorie China – cota 1.32            Victorie Olanda – cota 3.15


Citeste si:

Sursa imagine: www.sbnation.com

INCREDIBIL: Pachetul de bun venit NetBet iti ofera acum un bonus de 1500 RON!!!

 

500 RON BONUS la prima depunere

Primesti 100% din depunerea efectuata pana la 500 RON

Cel mai bun bonus este aici! 500 lei special prin Pariuri1x2

Joaca la aceasta casa de pariuri si primesti bonus sportiv de 500 lei

 

Ti-a placut aceasta stire? 0 0


Lasa un comentariu