Simona Halep o va intalni astazi pe Daria Gavrilova, in optimile de la Cincinnati!

Dupa eliminarea de ieri a Irinei Begu, Simona Halep este singura jucatoare din Romania ce se mai afla pe tabloul de simplu la Cincinnati. In editia precedenta a turneului, Simona a ajuns in finala si este nevoita sa isi apere punctele obtinute.

In cursul zilei de ieri, Simona Halep a intalnit-o pe Annika Beck. Jucatoarea din Germania, aflata pe pozitia cu numarul 44 in clasamentul W.T.A. nu a reusit sa tina pasul cu Simona decat in primul set. Cel mai bun moment al nemtoaicei a venit in debutul meciului, cand a condus-o pe Simona cu un break in fata, la scorul de 2-1 pentru ea. Chiar si asa, constanteaca si-a aratat clasa si din acel moment a controlat meciul, castigat primul set cu 6-3 si cel de-al doilea cu 6-1.


Citește și:


Astazi, incepand cu ora 20:00, Simona o va infrunta pe Daria Gavrilova. Jucatoarea ruso-autraliana are un bilant negativ, 1-2, in infruntarile directe cu Simona. Cele doua jucatoare s-au intalnit ultima data in urma cu mai putin de o luna, la Montreal, unde Simona a avut castig de cauza, invingand-o pe Daria cu scorul de 2-0. Cu certitudine, in aceasta zi, romanca este mare favorita, cotele fiind net in favoarea ei, dupa cum urmeaza:


inregistreaza-te - netbet

NetBet ofera cel mai mare bonus. Creezi contul, depui si pariezi pana la 550 RON. Poti paria complet gratuit, atat pe meciul Simonei, cat si pe oricare altul din cei 550 RON bonus!

Simona Halep – Daria Gavrilova

1.16
x
5.20

inregistreaza-te - sportingbet

Castigatoarea partidei dintre Simona Halep si Daria Gavrilova va avea parte de un adversar extrem de dificil in sferturile de finala, unde va intalni castigatoarea dispute Agnieszka Radwanska – Johanna Konta. Pe de o parte, Radwanska este una dintre cele mai bune jucatoare din circuit, iar britanica Johanna Konta are unul dintre cele mai bune servicii din circuitul W.T.A.

Inainte de a incheia, echipa Pariuri1x2 doreste sa ii ureze mult succes Simonei Halep atat in aceasta zi, cat si pe parcursul intregului turneu de la Cincinnati! Speram sa vedem o noua victorie romaneasca in Statele Unite ale Americii!

Cel mai bun bonus este aici! 500 lei special prin Pariuri1x2

Joaca la aceasta casa de pariuri si primesti bonus sportiv de 500 lei

 

500 RON BONUS la prima depunere

Primesti 100% din depunerea efectuata pana la 500 RON

Ti-a placut aceasta stire? 0 0


Lasa un comentariu