JO: Cine e prietena prajinei in concursul olimpic?

Sambata, 20 august, la ora 2:30 este programata finala olimpica feminina a probei de saritura cu prajina. In absenta rusoaicei Yelena Isinbayeva, prima femeie care a sarit peste 5 metri si detinatoarea recordului mondial, lupta pentru medalii pare mult mai echilibrata.   


Rio: Duel intre generatii in finala feminina la saritura cu prajina

Din noul val fac parte doua dintre favorite. Americanca Sandi Morris a sarit in iulie 4.93, o performanta cu care probabil ar putea chiar sa castige proba. Campioana europeana din 2016, Ekaterini Stefanidi, in varsta de 26 de ani se numara si ea printre pretendentele la primele pozitii. E singura atleta de pe batranul continent care ar putea sa castige o medalie. Cubaneza Yarisley Silva este actuala campioana mondiala si vicecampioana olimpica de la Londra. Atleta intra in competitie cu un PB de 4.91 si cu gandul ca singura medalie care ii lipseste din palmares este aurul olimpic.


Citește și:

inregistreaza-te - unibet


Veterana si poate cea mai cunoscuta saritoare cu prajina din finala este Jehn Suhr. Americanca in varsta de 34 de ani a castigat argintul la Beijing si a pus mana pe cea mai pretioasa medalie la Londra. Acum 4 ani nu s-a sarit prea grozav. Atat Suhr cat si Silva au ajuns la o inaltime de 4.75, iar diferenta intre ele s-a facut in urma unei ratari a cubanezei la 4.45. Numai Yarisley stie cum de prajina nu a purtat-o din prima incercare peste o inaltime atat de mica pentru aceste atlete. Poate isi ia revansa in cursul urmatoarei nopti.


Cote-saritura cu prajina

Cotele propuse de Unibet sunt urmatoarele:

Aur Sandi Morris – cota 3.00, Locurile 1-3 – cota 1.35

Aur Ekaterini Stefanidi – cota 3.00, Locurile 1-3 – cota 1.35

Aur Jehn Suhr – cota 4.00, Locurile 1-3 – cota 1.45

Aur Yarisley Silva – cota 5.00, Locurile 1-3 – cota 1.55


Sursa imagine: www.wispsports.com


Cel mai bun bonus este aici! 500 lei special prin Pariuri1x2

Joaca la aceasta casa de pariuri si primesti bonus sportiv de 500 lei

 

500 RON BONUS la prima depunere

Primesti 100% din depunerea efectuata pana la 500 RON

Ti-a placut aceasta stire? 0 0


Lasa un comentariu