Romania este prezenta astazi la Jocurile Olimpice in probleme de 20km feminin mars si stafeta 4×400 feminin

Jocurile Olimpice se apropie de final, iar Romania mare are sanse extrem de mici – daca nu chiar zero, sa mai castige macar o medalie. Totusi, stim cu totii cat de imprevizibil este sportul si nu ne ramane decat sa tinem pumnii romanilor ce vor intra in competii.


inregistreaza-te - unibet


21:30: 20km mars – feminin, Jocurile Olimpice

Incepand cu ora 21:30 va incepe proba de 20km mars la feminin. Romania este de trei ori reprezentata: Andreea Arsine, Ana Veronica Rodean si Claudia Stef se vor afla la startul probei. Nici macar una dintre cele trei sportive ale noastre nu se afla printre favoritele probei. Asiaticele pornesc cu cele mai mari sanse sa obtina medalia de aur, Liu Hong fiind cotata cu 1.40, in timp ce Lu Xiuzhi cu 5.00, iar Qieyang Shenjie cu 9.00 – toate aceste pariuri putand fi plasate la Unibet.


Citește și:


03:40: Stafeta 4x400m – feminin, Jocurile Olimpice

In cursul serii, incepand cu ora 03:40 (ora Romaniei) va avea loc prima etapa a calificarilor de la stafeta 4x400m feminin, unde va concura si Romania. Selectionata tricolora va pleca de pe culuarul cu numarul 5 si va trebui sa aleaga 4 din cele 6 atlete ale noastre prezente la Rio formula de start (Florina Pierdevara, Bianca Razor, Adelina Pasto, Anamaria Ionita, Andreea Miklos si Sanda Belgyan). Stafeta Romaniei este cotata cu 151 pentru obtinerea medaliei de aur, iar o medalie olimpica, indiferent de culoare, castigata de stafeta noastra poate aduce pariorilor de 26 de ori suma mizata.

Chiar daca suntem constienti ca sansele noastre pentru obtinerea unei medalii la Jocurile Olimpice sunt extrem de mici, echipa Pariuri1x2 doreste sa ureze mult succes atat fetelor de la 20km mars, cat si fetelor de la 4×400. Speram sa ne facetimandri ca suntem romani!


Sursa imagine: www.clujmanifest.ro


Pachetul de Bun Venit Unibet iti ofera un Pariu fara Risc, Transmisiuni Live si Cote de Top

500 RON BONUS la prima depunere

Primesti 100% din depunerea efectuata pana la 500 RON

Cel mai bun bonus este aici! 500 lei special prin Pariuri1x2

Joaca la aceasta casa de pariuri si primesti bonus sportiv de 500 lei

 

Ti-a placut aceasta stire? 0 0


Lasa un comentariu