Biletele VIP la Steaua – Dinamo au ajuns la Bacau!

Termenul limita de inscriere in cursa pentru cele doua bilete VIP la Steaua – Dinamo, oferite de NetBet si www.pariuri1x2.ro, a expirat. Castigatorul este…o castigatoare. Ea se numește Bălăiță Ana-Maria și locuieste in Bacau.

”Cand am auzit de promoție in cadrul emisiunii ”Un Pont pe Zi”, n-am ezitat si m-am inscris imediat. Stiam ca vor fi multi microbisti care-si vor dori cele doua bilete. Am vrut sa fiu eu castigatoare si pentru prietenul meu, mare fan al clubului Dinamo”, ne-a declarat Ana-Maria. Pentru bacauanca va fi primul Steaua – Dinamo vazut pe viu: ”O sa fie o partida tare, atat pe teren, cat si in tribune! Toata lumea asteapta sa vada ce coregrafie va mai inventa galeria dinamovista”!

In total, in cursa pentru cele doua bilete VIP la Marele Derby, au intrat peste 300 de persoane. Nu toate au intrunit, insa, si conditiile solicitate in articolul de prezentare al promotiei, ”Bilete VIP si bani de drum catre ”Eternul derby”: Hai si tu la Steaua – Dinamo!” . Ana-Maria si-a deschis cont la NetBet intermediul site-ului pariuri1x2.ro, realizand si depunerea minima solicitata, de 100 ron. Acum e in drum sper Bucuresti, pregatita sa asiste la un meci de exceptie!

Contand pentru a 5-a etapa din Liga 1, partida Steaua – Dinamo se disputa in aceasta seara, incepand cu ora 21:00, pe Arena Nationala.

INCREDIBIL: Pachetul de bun venit NetBet iti ofera acum un bonus de 1500 RON!!!

Cel mai bun bonus este aici! 500 lei special prin Pariuri1x2

Joaca la aceasta casa de pariuri si primesti bonus sportiv de 500 lei

 

500 RON BONUS la prima depunere

Primesti 100% din depunerea efectuata pana la 500 RON

Ti-a placut aceasta stire? 0 0


Lasa un comentariu