Desi e doar a patra etapa, oamenii de general sunt pusi la incercare in Vuelta

Vuelta ne-a obisnuit cu o multime de etape in care finisul e in catarare. Si in etapa a patra a turului Spaniei ce va ince azi, 24 august, la ora 14:29, principalii favoriti la castigarea tricoului rosu se vor intrece pe o catarare de categoria a doua.   


Etapa a patra poate produce alte schimbari la general

Ieri am avut parte de o cursa la finalul careia am tras mai multe concluzii. In primul rand echipa Movistar arata mult mai bine decat in TdF. Atat Valverde, cat si Quintana au trecut cu brio de o catarare care a avut niste rampe de 16% sau chiar 20%. In al doilea rand, Froome este mai vulnerabil datorita lipsei unor coechipieri care sunt sub nivelul colegilor pe care i-a avut castigatorul turului Frantei in iulie. In aceste conditii, rutierul echipei Sky trebuie sa se descurce singur pe marile catarari din moment ce el a ramas singur pe final inclusiv ieri. Una peste alta, Froome sta bine in clasamentul general fiind pe a treia pozitie, la doar 11 secunde de liderul Ruben Fernandez care va disparea din prim plan.


Citește și:

inregistreaza-te - unibet

Distanta de parcurs astazi este de 163.5 kilometri. Pe traseu sunt 3 catarari, cea mai importanta fiind cea aflata la finalul etapei. Alto Mirador de Veixia are o lungime de 11.2 km si o panta medie de 4.8%. Tinand cont ca maine e o zi rezervata mai degraba sprinterilor, ne asteptam ca oamenii de general sa tureze motoarele si sa ne ofere spectacol. Diferentele de timp care probabil ca vor aparea nu ar trebui sa fie foarte mari. Singurul care ar putea pierde din nou secunde pretioase pare a fi Alberto Contador care nu e in cea mai buna forma, lucru dovedit de faptul ca deja e cu un minut si 30 de secunde in spatele celorlalti mari favoriti. Ecartul a fost facut la contratimpul pe echipe si in etapa precedenta.


Cote-Vuelta: etapa a patra

Cotele propuse de Unibet sunt urmatoarele:

Castigator Alejandro Valverde – cota 4.50, Locurile 1-3 – cota 1.85

Castigator Chris Froome – cota 9.00, Locurile 1-3 – cota 2.50

Castigator Esteban Chaves – cota 10.00, Locurile 1-3 – cota 2.75

Castigator Ruben Fernandez – cota 15.00, Locurile 1-3 – cota 4.00

Castigator Gianluca Brambilla – cota 16.00, Locurile 1-3 – cota 4.50


Sursa imagine: www.catlike.es


Cel mai bun bonus este aici! 500 lei special prin Pariuri1x2

Joaca la aceasta casa de pariuri si primesti bonus sportiv de 500 lei

 

500 RON BONUS la prima depunere

Primesti 100% din depunerea efectuata pana la 500 RON

Ti-a placut aceasta stire? 0 0


Lasa un comentariu