Ponturi Pariuri Fotbal Preliminarii EURO 2024, Andorra – România: Iordănescu jr. s-a decis asupra primului „11” »»

Ponturi Pariuri Fotbal Preliminarii EURO 2024: Reprezentativa României va da start campaniei de califiare la EURO 2024 sâmbătă, 25 martie, ora 21:45 pe „Estadi Nacional” cu Andorra, partida disputându-se în Grupa I preliminară. Din această grupă mai fac parte Elveția, Israel, Kosovo și Belarus.

Urmărește live meciurile României pe Livescore Pariuri1x2.ro.

Pentru cele două jocuri din finalul acestei luni, cu Andorra și Belarus, selecționerul Edward Iordănescu a convocat un lot format din 26 de jucători. Față de lista inițială, George Pușcaș și Mario Camora, au devenit indisponibili din cauza accidentărilor, locul lor fiind luat de Louis Munteanu (Farul) și Marius Ștefănescu (Sepsi OSK).

Cele mai bune pariuri le găsiți pe conturile noastre de Tik TokTelegram și Instagram , precum și canalul de YouTube.

Înaintea startului acestei campanii de calificare, selecționerul Edward Iordănescu a argumentat selecția făcută și a trasmis un mesaj public fanilor naționalei, promițând califiarea la turneul final de anul viitor din Germania.

„Înaintea preliminariilor EURO 2024, gândul meu se îndreaptă spre jucătorii și suporterii noștri. Spre jucătorii pe care i-am monitorizat îndelung la nivel de club, cu care am lucrat până acum la națională dar și spre cei care, prin evoluția și evoluțiile lor, arată că au potențialul de-a ajuta România. Este un moment oportun pentru un mesaj public ferm, pentru suporteri: a venit vremea să îi răsplătim cu un turneu final!  Poartă tricoul României doar cine merită dar și oferă 100% pentru obiectiv. Nu există 99,9% în viziunea mea. Urmează o campanie scurtă, vor fi zero compromisuri și jumătăți de măsură! Am acordat șanse, dar acum e o singură șansă: calificarea”, a declarat Edward Iordănescu.

Iordănescu jr. s-a decis asupra primului „11”

Contra Andorrei, selecționerul României ar putea miza pe formula Niță – Manea, Drăgușin, A. Burcă, Opruț – N. Stanciu, R. Marin, D. Olaru – Ol. Moruțan, D. Alibec, Oct. Popescu.

La turneul final de anul viitor din Germania se califică primele două  clasate în fiecare din cele 10 grupe preliminare, urmând ca ultimele 3 locuri să fie decise în martie 2024, în urma play-off-ului Nations League. La pariuri, România are cota 1.87 pentru a se califica din această grupă, mare favorită fiind Elveția cu o cotă de 1.10. Israel, cu o cotă de 2.50 și Kosovo, cu o cotă de 3.70 sunt văzute de specialiști ca principalele rivale ale „tricolorilor” la calificare.

Pentru mai multe ponturi gratuite oferite de redacția Pariuri1x2.ro, accesați conturile noastre de Tik TokTelegram și Instagram , precum și canalul nostru de YouTube.

Pentru alte ponturi pariuri pe astăzi dar și pe zilele următoare, vă invităm să accesați rubrica noastră Ponturi de pe site-ul Pariuri1X2. În rubrica Video găsiți pastilele Faci Pariu cu Sabin Pîrvan.

Pentru fi la curent cu toate rezultate din fotbal, intrați pe Pariuri1x2 Livescore, cel mai atractiv și modern livescore dedicat sportului rege, existent în acest moment pe piața din România!

Beneficiaza de 100% BONUS DE REÎNCĂRCARE la Betano
  • Deschide-ti un cont la Betano accesand ACEST LINK.
  • Fă o depunere pe Betano.com (de minim 20 lei) și vei primi un bonus de 100%. Mai exact: depui 20 lei, primesti in plus 20 lei. Depui 500 lei, primesti alti 500 de lei din partea agentiei.
  • Bonusul va fi activat în contul tău imediat după depunere. Nu trebuie să folosești nici un „cod special” la depunere.
  • Poti incepe sa pariezi! Utilizeaza bonusul conform termenilor si conditiilor Betano si acumuleaza profit

 

 

Cel mai bun bonus este aici! 500 lei special prin Pariuri1x2

Joaca la aceasta casa de pariuri si primesti bonus sportiv de 500 lei

 

500 RON BONUS la prima depunere

Primesti 100% din depunerea efectuata pana la 500 RON

Ti-a placut aceasta stire? 0 0


Lasa un comentariu