România vs Belarus: Unde se vede la TV + echipa probabilă a tricolorilor!

România vs Belarus se va juca marți, 28 martie, de la ora 21:45 în runda secundă a Grupei I din cadrul calificărilor pentru Euro 2024. Meciul se va disputa pe Arena Națională și va fi condus de la centru de olandezul Allard Lindhout.

România a debutat cu dreptul în aceste preliminarii, impunându-se în Andorra cu 2-0. Dennis Man a deschis scorul în minutul 35 dintr-o centrare a lui Moruțan, iar Alibec a stabilit scorul final în minutul 49. De punctat ar mai fi faptul că Andorra a rămas în 10 după ce Rebes a primit două cartonașe într-un interval de 3 minute și a părăsit terenul după o oră de joc.

După ce disputa cu Andorra s-a văzut pe Antena 1, duelul cu Belarus va fi transmis de Prima TV. Aceste două posturi vor transmite meciurile tricolorilor din aceste preliminarii, dar nu vor difuza niciun meci simultan, fiecare având dreptul la câte 5 partide.

Pentru ponturi gratuite oferite de redacția Pariuri1x2.ro, accesați conturile noastre de Tik Tok, Telegram și Instagram , precum și canalul nostru de YouTube.

După prima etapă, Eleveția este lideră în urma victoriei cu Belarus, scor 5-0, în timp ce România ocupă locul secund. Kosovo și Israel au remizat 1-1 la Tel-Aviv și se află pe pozițiile 3 și 4, iar clasamentul este încheiat de învinsele rundei inaugurale, Andorra și Belarus.

Astfel, naționala lui Edi are clar prima șansă la victorie în fața unei reprezentative care în urmă cu câteva zile a fost demolată de Elveția într-un meci disputat pe teren neutru în Serbia, la Novi Sad. De altfel, 6 puncte din dubla cu Andorra și Belarus era și obiectivul anunțat în urmă cu câteva zile de selecționerul României Edward Iordănescu.

România vs Belarus  1.39  4.40  9.75

Echipe probabile:
România: Radu – Rațiu, Drăgușin, A. Burcă, D. Sorescu – R. Marin, N. Stanciu, D. Olaru – Ol. Moruțan, D. Alibec, D. Man
Belarus: Kudravets – Yuzepchuk, Selyava, Volkov, Palyakow, Malkevich – Bakhar, Ebong, Bykov, Grechikho – Khvashchynski

Pariază la Betano pe victoria României! Deschide acum un cont și ia bonusul de 100% din suma depusă, până la 500 lei, oferit de agenție tuturor noilor clienții!

Deschide cont

În afară de meciul României cu Belarus, tot marți 8 februarie, Elveția va juca la Geneva cu Israel, în timp ce Kosovo o va întâlni pe Andorra la Pristina.

Ma. 21:45 Elveția vs Israel         1.36   4.85   9.25
Ma. 21:45 Kosov vs Andorra     1.19   5.60   16.00

La turneul final de anul viitor din Germania se califică primele două clasate din cele 10 grupe preliminare. Ultimele 3 locuri vor decise în martie 2024, în urma play-off-ului Nations League. La pariuri, România are cota 1.70 pentru a se califica din această grupă, mare favorită fiind Elveția cu o cotă de 1.07. Israel, cu o cotă de 2.75 și Kosovo, cu o cotă de 3.70 sunt văzute de specialiști ca principalele rivale ale „tricolorilor” la calificare.

Pentru ponturi pariuri pe astăzi dar și pe zilele următoare, vă invităm să accesați rubrica noastră de Ponturi pentru cele mai bune pariuri pe site-ul Pariuri1X2. În rubrica Video găsiți pastilele Faci Pariu cu Sabin Pîrvan.

Pentru fi la curent cu toate rezultate din fotbal, intrați pe Pariuri1x2 Livescore, cel mai atractiv și modern livescore dedicat sportului rege, existent în acest moment pe piața din România!


Beneficiaza de 100% BONUS DE REÎNCĂRCARE la Betano
  • Deschide-ti un cont la Betano accesand ACEST LINK.
  • Fă o depunere pe Betano.com (de minim 20 lei) și vei primi un bonus de 100%. Mai exact: depui 20 lei, primesti in plus 20 lei. Depui 500 lei, primesti alti 500 de lei din partea agentiei.
  • Bonusul va fi activat în contul tău imediat după depunere. Nu trebuie să folosești nici un „cod special” la depunere.
  • Poti incepe sa pariezi! Utilizeaza bonusul conform termenilor si conditiilor Betano si acumuleaza profit.

 

Cel mai bun bonus este aici! 500 lei special prin Pariuri1x2

Joaca la aceasta casa de pariuri si primesti bonus sportiv de 500 lei

 

500 RON BONUS la prima depunere

Primesti 100% din depunerea efectuata pana la 500 RON

Ti-a placut aceasta stire? 1 1


Lasa un comentariu