US Open 2016: Tabloul principal si tot ce trebuie sa stii despre marele slam american!

US Open 2016 incepe luni, 29.08 si se anunta a fi un turneu extrem de spectaculos. Vineri a avut loc tragerea la sorti a tabloului masculin, iar mai jos va vom prezenta cele mai interesante partide din prima runda, dar si cotele pentru castigarea titlului.


inregistreaza-te - unibet


Despre turneu

Fondat in 1881, United States Open Tennis Championships este un turneu de tenis ce se joaca pe o suprafata hard, care a adunat pana in prezent 135 de editii. Aceasta este o versiune moderna a unuia dintre cele mai vechi turnee de tenis din lume,  U.S. National Championship. Din anul 1987, US Open-ul este cronologic al 4-lea turneu de grand slam al sezonului. Primele 3 sunt Australian Open, French Open si Wimbledon. Tot din acest an, toate partidele se joaca in USTA Billie Jean King National Tennis Center din Flushing Meadows-Corona Park, Queens, New York. Este singurul turneu de mare slam in care se joaca tiebreak in fiecare set. In celelalte 3 turnee de grand slam, daca o partida ajunge in set decisiv, iar scorul ajunge la 6-6, nu se joaca tiebreak, ci se continua pana cand un jucator castiga la doua game-uri diferenta.

Tabloul masculin

150914111500-us-open-djokovic-wins-0913-super-169

Novak Djokovic, campionul de anul trecut si principalul favorit al acestei editii, il va intalni pe fostul numar 14 mondial si semifinalist al turneului de la Wimbledon din 2013, Jerzy Janowicz. In turul urmator, sarbul ar putea sa il intalneasca pe unul dintre jucatorii care au reusit performanta de al invinge in acest sezon, Jiri Vesely. In sferturi, daca favoritii nu vor avea probleme, am putea vedea un duel Djokovic – Cilic, iar in semifinale am putea avea parte de un duel extrem de interesant, Djokovic – Nadal.

Andy Murray, favorit numarul 2, va juca in primul tur impotriva cehului Lukas Rosol. Stan Wawrinka, favorit numarul 3, este combatant in ceea ce pare cel mai spectaculos duel al primului tur. Acesta il va intalni pe spaniolul Fernando Verdasco, jucator extrem de periculos, mai ales in startul turneelor de grand slam. Rafael Nadal, favorit numarul 4, il va intalni in primul tur pe Denis Istomin, iar favoritul numarul 5, Milos Raonic, il va intalni pe cel mai imprevizibil jucator din circuit, Dustin Brown.

Favoriti

Ca de fiecare data in ultimele sezoane, Djokovic pleaca cu prima sansa la cucerirea trofeului. In acest sezon, Nole a reusit sa se impuna la Australian Open si French Open, insa la Wimbledon, a fost eliminat surprinzator de americanul Sam Querrey. Murray este si el unul dintre favoritii principali la cucerirea titlului, dupa ce a castigat Wimbledon-ul din acest sezon. Wawrinka este un jucator care oricand poate bate pe oricine, in timp ce Nadal a aratat un joc destul de solid la Olimpiada.

Desi este mai bine clasat decat Del Potro, Raonic, Cilic si Nishikori, Nadal nu se afla in topul caselor de pariuri. Unibet ne ofera o cota de 28.00 pentru un titlu castigat de Rafa la Flushing Meadows, in timp ce Del Potro este cotat mai bine decat Cilic, Nishikori sau Kyrgios, primind o cota de 21.00, la egalitate cu Wawrinka. Nole primeste o cota de 2.10 pentru cucerirea titlului, usor favorit in fata lui Murray care primeste o cota de 2.75. Cei doi sunt urmati de Milos Raonic, cu o cota de 12.00, jucator care in acest sezon a reusit prima finala de grand slam, in turneul de la Wimbledon.

Untitled

Sursa foto: www.sportsmanch.com


Pachetul de Bun Venit Unibet iti ofera un Pariu fara Risc, Transmisiuni Live si Cote de Top

Cel mai bun bonus este aici! 500 lei special prin Pariuri1x2

Joaca la aceasta casa de pariuri si primesti bonus sportiv de 500 lei

 

500 RON BONUS la prima depunere

Primesti 100% din depunerea efectuata pana la 500 RON

Ti-a placut aceasta stire? 0 0


Comments 1

  1. pushtu10

    cateva meciuri de incercat de pe tabloul feminin:
    1.kiki bertens-ana konjuh-1-cota 1,75
    2.Brengle-Day-2:0-cota 1,45
    3.Hibino-Mladenovik-2-cota 1,35
    4.Kasatkina-Wang-1-cota 1,32
    5.Kvitova-Ostapenko-2:0-cota 1,65
    6.Petkovic-Kucova-1-1,45
    7.Siniakova-Bouchard-2-cota 1,35
    8.Strycova-Niculescu-1-cota 1,3
    9.Vinci-Friedsam-1-cota 1,45
    10.Serena-Makarova-2 cu handicap de -5,5-cota 1,7/

Lasa un comentariu