Îți spunem pe ce să pariezi azi!

Astăzi, oferta pe fotbal ne propune o mulțime de meciuri atractive, iar în Liga 1, partida dintre Sepsi și Farul este deosebit de interesantă! Cu un parcurs de invidiat în acest sezon și cu un avans de 4 punct luat în fața campioanei en-titre, CFR Cluj, ”rechinii” sunt determinați să câștige titlul. Pe de altă parte, Sepsi joacă foarte bine acasă și nu va renunța ușor la punctele puse în joc.

În play-out, FC Botoșani caută la Petrolul punctele care o pot duce și mai aproape de play-off-ul pentru Confernece League, iar Mioveni și FC Argeș se înfruntă într-un derby local în care oaspeții își joacă poate ultima șansă pentru un loc peste linia retrogradării directe.

Ponturi Pariuri Liga 1

În Serie A, unul dintre cele mai așteptate meciuri ale sezonului se va juca pe Olimpico între AS Roma și AC Milan. Ambele echipe luptă pentru un loc în Liga Campionilor, iar această partidă poate fi decisivă în această cursă.

Ponturi Pariuri Serie A

În La Liga, Barcelona și Real Madrid joacă în fața fanilor proprii. Gruparea ”blau-grana” primește vizita lui Betis, o echipă care nu o dată a încurcat planurile gigantului catalan.  Real Madrid are un meci accesibil împotriva Almeriei, iar echipa lui Ancelotti poate profita pentru a se distanța de a reia clasată, rivala locală Atletico Madrid.

Ponturi Pariuri La Liga

Și în Premier League avem jocuri tari. Se evidențiază cele în care vor fi implicate echipele care au emoții în ceea ce privește evitarea retrogradării. West Ham merge la Crystal Palace, într-un nou derby al Londrei, în timp ce Nottingham vrea să reediteze evoluția excelentă din confruntarea cu Brighton, de această dată e terenul lui Brentford, câștigătoare la mijlocul săptămânii în fief-ul lui Chelsea.

Ponturi Pariuri Premier League

În Bundesliga, lupta pentru un loc de Champions League este din ce în ce mai strânsă, iar echipele Freiburg, Leverkusen, Leipzig și Union Berlin sunt implicate în această bătălie. Azi Freiburg merge la Koln, Leipzig primește vizita unei trupe în formă, Hoffenheim, iar la Berlin avem meci direct între Union și Leverkusen.

Ponturi Pariuri Bundesliga

În concluzie, fotbalul european ne oferă astăzi o mulțime de meciuri atractive și este greu de spus care dintre ele va fi cel mai interesant. Redacția Pariuri1x2.ro este la post, pregătită să-ți livreze cele mai bune informații, analize și avancronici.

Toate pronosticurile și biletul zilei. 

500 RON BONUS la prima depunere

Primesti 100% din depunerea efectuata pana la 500 RON

Cel mai bun bonus este aici! 500 lei special prin Pariuri1x2

Joaca la aceasta casa de pariuri si primesti bonus sportiv de 500 lei

 

Ti-a placut aceasta stire? 0 0


Lasa un comentariu