De ce este puțin probabil ca Messi să revină la Barcelona

messi barcelona

Viitorul lui Lionel Messi este intens discutat înainte ca înțelegerea sa cu PSG să expire la sfârșitul sezonului, iar Barcelona pare că este încă încrezătoare că poate semna, din vară, cu legendarul jucător al clubului, între timp încoronat și câștigător al Cupei Mondiale.

Nici PSG nu-l mai vrea

Conform presei din Franța, argentinianul pare hotărât să o părăsească pe PSG la sfârșitul sezonului. Iar dacă până acum câteva luni un astfel de ”divorț” ar fi fost imposibil, rezultatele echipei din acest sezon, precum și comportamentul lui Messi în raport cu interesele clubului, ar fi schimbat radical datele problemei. În acest moment, nici chiar campioana Franței nu-și mai dorește o prelungire a contractului cu starul argentinian.

Acest lucru i-a dat speranțe Barcelonei. Mai mult, informațiile care vin dinspre cei care se ocupă de viitorul lui Messi, par a confirma negocierile argentinianului pentru revenirea pe Camp Nou. Cu toate acestea, un acord va fi foarte greu de finalizat.

Probleme financiare & more

Raportul întocmit de prestigiosul trust de presă BBC a afirmat recent că întoarcerea lui Messi la Barcelona este puțin probabilă din cauza problemelor financiare ale catalanilor. Mai mult decât atât, Barcelona ar putea ajunge într-o situația și mai gravă, dacă UEFA va decide o excludere a echipei din Liga Campionilor, din cauza scandalului legat de plățile suspecte ale clubului, către Negreira, fostul responsabil al arbitrilor din Spania.

Cu siguranță că Messi țintește o revenire la Barcelona, clubul de care îi este legată practic aproape întreaga carieră și unde este extrem de iubit. Însă pare greu de crezut că și în aceste condiții, jucătorul ajuns la 35 de ani va accepta o diminuare drastică a salariului, combinată cu nedorita eventualitate de a rata un sezon de Liga Campionilor. Nu mai vorbim de ideea amuzantă a catalanilor, de a-se muta în Liga Campionilor Asiei, în cazul unei suspendări, pe un an sau mai drastică, din competiția europeană.

Totuși, Messi și-ar dori să continue în Europa. Iar dacă jucătorul nu va reuși să revină la basmul personal, Barcelona, automat apare întrebarea ”unde va ajunge Messi”?

Avem și un raspuns? Poate că da. Pep și Manchester City sunt pe fir! 😎

 

Cel mai bun bonus este aici! 500 lei special prin Pariuri1x2

Joaca la aceasta casa de pariuri si primesti bonus sportiv de 500 lei

 

500 RON BONUS la prima depunere

Primesti 100% din depunerea efectuata pana la 500 RON

Ti-a placut aceasta stire? 1 0


Lasa un comentariu