Chindia – Petrolul, meciul de vineri din Playout se joacă și în Betano Master

Arena ”Ilie Oană” din Ploiești găzduiește, vineri seara, de la ora 20:30, duelul Chindia – Petrolul, meci programat în etapa a 7-a din Playout, în Liga 1. O partidă pe care Betano te invită să o trăiești la un alt nivel cu Betano Master, un adevărat campionat al predicțiilor care oferă 1.000.000 surprize fără rulaj.

Ce este Betano Master?

Cu Betano Master poți deveni un adevărat maestru al predicțiilor dacă reușești să aduni 31 de răspunsuri corecte consecutive și să-ți adjudeci nu mai puțin de 1.000.000 Surprize fără rulaj! Betano Master este un nou joc gratuit și se află pe site-ul Betano. Te provoacă să oferi pronosticuri pe fiecare meci din Liga 1, cu scopul de a realiza cea mai lungă serie de predicții reușite. Poți alege un singur pronostic pentru fiecare meci.

Cum se joacă Betano Master pe Liga 1?

De exemplu, meciul Chindia – Petrolul din Playout va avea patru pronosticuri în Betano Master și poți alege doar unul singur, dintre cele care vor fi disponibile pe site-ul Betano în ziua meciului.

Una dintre predicții va fi Ambele echipe marchează: Da/Nu!

Selecția completă de pronosticuri va fi disponibilă în site și pe aplicația Betano în ziua meciului, dar până atunci trebuie să știi că în ultimele două meciuri directe din campionat ambele echipe au marcat.

Ultimele meciuri directe

Petrolul – Chindia 1-2 (28 februarie 2023)
Chindia – Petrolul 2-3 (31 august 2022)

În clasamentul din Playout, Petrolul ocupă locul secund, cu 31 de puncte, fiind scăpată de grijile retrogradării după victoria adusă runda precedentă de Constantin Budescu în fața celor de la FC Botoșani, cu 1-0, în minutul 90+9.

Nu același lucru se poate spune despre Chindia, echipă care ocupă locul șapte, o poziție care duce la barajul de retrogradare/promovare cu o formație din Liga 2.

Două victorii și trei remize este palmaresul dâmbovițenilor în ultimele cinci meciuri, în timp ce Petrolul are trei victorii, un egal și o înfrângere.

Doar un meci din ultimele cinci disputate de Petrolul în campionat a fost cu goluri de ambele părți (GG), în timp ce în cazul Chindiei au fost două din ultimele cinci cu reușite ale ambelor echipe implicate.

DESCHIDE CONT – AI 500 LEI BONUS

EXTRA: PROVOCĂRILE BETANO MASTER

Betano Master are trei tipuri de Provocări, bazate pe pronosticurile tale reușite.

Aceste Provocări sunt:

  • Serie de Predicții Corecte – obține 5 predicții corecte consecutive pentru a finaliza această provocare și pentru a câștiga 15 Surprize Gratuite fără rulaj!
  • Predicții Corecte – obține un total de 10 predicții corecte pentru a finaliza această provocare și pentru a câștiga 20 de Surprize Gratuite fără rulaj!
  • Serie de Predicții Greșite – obține 5 predicții greșite consecutive pentru a finaliza această provocare și pentru a câștiga 10 Surprize Gratuite fără rulaj!

Astfel, atunci când trimiți un pronostic nou, participi automat la toate Provocările active. Odată cu stabilirea pronosticului tău seria ta de pronosticuri corecte progresează, alături de Provocările tale.

Fiecare Provocare are o durată specifică.

După ce finalizezi o Provocare, vei primi recompensa acesteia în următoarele câteva ore. Revino cu regularitate, deoarece vor fi adăugate noi provocări pe toată durata competiției!

Finalul sezonului de Liga 1 se trăiește pe Betano cu Noul Master. Fii maestrul predicțiilor și distrează-te la Cote Maxime! Succes!

Nu uita de Asigurarea VAR la meciurile din Liga 1

VAR (Arbitrajul Video) beneficiază de o atenție sporită pe Betano, prin promoția numită „Asigurare VAR”.  Aceasta funcționează foarte simplu: dacă ai pariat pe golul unui anumit jucător din oferta Betano Oricând Marcator, iar reușita acestuia este anulată de VAR, atunci Asigurarea VAR de pe Betano îți plătește pariul drept câștigător.

<iframe scrolling=’no’ frameBorder=’0′ style=’padding:0px; margin:0px; border:0px;border-style:none;border-style:none;’ width=’320′ height=’50’ src=”https://gml-grp.com/I.ashx?btag=a_1399b_2564c_&affid=753&siteid=1399&adid=2564&c=” ></iframe>

Cel mai bun bonus este aici! 500 lei special prin Pariuri1x2

Joaca la aceasta casa de pariuri si primesti bonus sportiv de 500 lei

 

500 RON BONUS la prima depunere

Primesti 100% din depunerea efectuata pana la 500 RON

Ti-a placut aceasta stire? 0 0


Lasa un comentariu