Preliminarii CM 2018: Portugalia si Elvetia in lupta directa chiar in prima etapa in grupa B

Grupa B a preliminariilor pentru Cupa Mondiala din 2018 ar putea sa rezerve cateva surprize. Lupta pentru primele doua pozitii se anunta foarte echilibrata, iar nationala care va termina pe locul secund va merge la baraj. 

Avancronica grupa B

Elvetia, Portugalia, Letonia, Ungaria, Andorra si Insulele Feroe sunt nationalele prezente in grupa B. Elvetienii si portughezii sunt principalii favoriti, dar si maghiarii pot juca un rol important in ecuatia calificarii. De 10 ori a participat Elvetia la Campionatul Mondial, iar cele mai bune rezultate au fost prezentele in sferturile de finala in 1934, 1938 si 1954. Fosta adversara a Romaniei de la Euro are un lot din care fac parte Xhaka sau Shaqiri si e pericolul principal pentru Portugalia lui Ronaldo.


Citeste si:


inregistreaza-te - sportingbet


In ultima vreme, actuala campioana europeana nu a reusit sa-si castige grupa preliminara, dar trece cu brio de emotiile barajului. De fapt, nationala lui Ronaldo ne-a obisnuit sa castige pe muchie de cutit multe meciuri, unele chiar la europenele din aceasta vara cand abia a trecut de grupe. Lusitanii au participat de 6 ori la mondiale, iar cel mai bun rezultat a fost locul 3 obtinut in 1966 pe cand in teren evolua Eusebio. Portughezii au un mare jucator in lot si acum si ar fi pacat sa nu ii vedem in Rusia. Ungaria a fost una dintre revelatiile Campionatului European si, daca repeta jocurile bune din grupa din care a facut parte in Franta, are sansa ei. Sa nu uitam ca maghiarii au remizat cu Portugalia, ba chiar au fost la un pas sa ii elimine si sa schimbe istoria europeanului francez.


Cote-Grupa B

Primele meciuri ale grupei B se desfasoara marti pe 6 septembrie incepand cu ora 21:45. Mai jos aveti prezentate cotele primelor partide si sansele cu care sunt creditate echipele sa castige grupa, toate oferite de Sportingbet.

Andorra-Letonia

Victorie Andorra – cota 11.00                    Egal – cota 5.00                Victorie Letonia – cota 1.285

Elvetia-Portugalia

Victorie Elvetia – cota 2.40                          Egal – cota 3.00                Victorie Portugalia – cota 2.70

Insulele Feroe-Ungaria

Victorie Feroe – cota 8.00                           Egal – cota 4.75                Victorie Ungaria – cota 1.363

grupaB1


Sursa imagine: www.mirror.co.uk


500 RON BONUS la prima depunere

Primesti 100% din depunerea efectuata pana la 500 RON

Cel mai bun bonus este aici! 500 lei special prin Pariuri1x2

Joaca la aceasta casa de pariuri si primesti bonus sportiv de 500 lei

 

Ti-a placut aceasta stire? 0 0


Lasa un comentariu