US Open 2016: Cotele romancelor si adversarele din primul tur!

Simona Halep, Irina Begu, Monica Niculescu, Sorana Cirstea, Patricia Tig si Ana Bogdan sunt jucatoarele care ne vor reprezenta la aceasta editie a US Open-ului. Editia din 2016 a grand slam-ului american isi va avea startul luni, 29.08. Partidele vor putea fi urmarite in direct pe Eurosport.


inregistreaza-te - unibet


Adversarele romancelor

In primul tur, jucatoarele noastre nu au avut prea mare noroc la tragerea la sorti, mai ales ca o jucatoare de a noastra va fi eliminata in mod sigur. Sorana Cirstea si Ana Bogdan se intalnesc in meci direct, iar partea buna este ca vom avea o jucatoare calificata in turul secund. Sorana primeste cota 1.80 pentru un succes, in timp ce Ana ne poate dubla miza in cazul unei victorii. Ca in fiecare sezon, sperantele noastre se indreapta catre Simona Halep, care o va intalni in primul tur pe Kirsten Flipkens. Doar 1.10 este cota pentru un succes al romancei, in timp ce jucatoarea din Belgia primeste o cota de 7.50. Irina Begu o va intalni pe Lesia Tsurenko, iar prima sansa o are jucatoarea noastra care primeste o cota de 1.70 pentru victorie. Patricia Tig are o misiune foarte dificila in primul tur. Aceasta va juca impotriva Laurei Siegemund, care primeste o cota de 1.11 pentru o victorie, in timp ce Patricia este cotata cu 7.00. Monica Niculescu are si ea o adversara foarte dificila in prima partida, Barbora Strycova, o sportiva care joaca un tenis solid pe orice suprafata. Cota de 1.30 pentru un succes al jucatoarei din Cehia, in timp ce Monica primeste cota 3.55 pentru o calificare in turul secund.

Untitled

Cotele pentru castigarea titlului

Ca in fiecare din ultimele sezoane, Serena Williams pleaca cu prima sansa la cucerirea titlului. In 2015, acesta a fost castigat de Flavia Pennetta, jucatoare care a ales sa se retraga dupa acel succes. La acea editie, Serena a fost eliminata surprinzator in faza semifinalelor de catre Roberta Vinci, americanca ratand astfel sansa de a realiza „marele slam”, adica sa isi adjudece toate cele 4 turnee de grand slam in acelasi sezon. Simona Halep este cotata cu sansa a doua la castigarea turneului, alaturi de Angelique Kerber, deloc surprinzator daca ne uitam la rezultatele Simonei din ultimele turnee disputate pe hard. Cote uriase pentru un titlu castigat de Monica Niculescu sau Irina Begu, 501, respectiv 601.

Untitled

Redactia pariuri1x2 le ureaza mult succes tuturor reprezentantelor noastre in turneul de la US Open 2016.

Sursa foto: wallpaperfolder.com


Pachetul de Bun Venit Unibet iti ofera un Pariu fara Risc, Transmisiuni Live si Cote de Top

500 RON BONUS la prima depunere

Primesti 100% din depunerea efectuata pana la 500 RON

Cel mai bun bonus este aici! 500 lei special prin Pariuri1x2

Joaca la aceasta casa de pariuri si primesti bonus sportiv de 500 lei

 

Ti-a placut aceasta stire? 0 0


Lasa un comentariu