Sorana Cîrstea, test de foc în turul doi la Roma

Jucătoarea Sorana Cîrstea o va întâlni pe letona Jelena Ostapenko în turul secund la Roma, turneu WTA 1000 care servește drept pregătire pentru marea întâlnire pe zgură de la Roland Garros. Membrii casei de pariuri Betano pot câștiga orice meci din cadrul turneului de la Roma înainte de final, dacă primul set se termină 6-0 sau 6-1, prin oferta permanentă de tenis numită ”Decisiv din primul set”.

Ce este oferta Decisiv din primul set?

Betano vine în sprijinul jucătorilor săi la turneul de la Roma și atacă la fileu cu o opțiune extrem de îndrăgită printre pariorii jocului de tenis: Decisiv din Primul Set. Jucătorul sau jucătoarea de tenis pe care ai pariat a câștigat primul set cu 6-0 sau 6-1? Tocmai ai câștigat și tu, indiferent de rezultatul final al meciului. Nu contează că jucătorul pe care ai pariat va pierde în cele din urmă meciul.

Printre jucătoarele care evoluează în această săptămână la turneul WTA de la Roma o regăsim și pe Sorana Cîrstea, una dintre cele mai în formă sportive pe zgură din 2023.

Sorana Cîrstea – Jelena Ostapenko (vineri, 12:00)

Sorana Cîrstea are parte de un an 2023 extrem de bun până acum, cu 20 de victorii obținute și doar nouă înfrângeri.

Ajunsă pe locul 34 în ierarhia mondială, Cîrstea are șapte victorii în ultimele opt meciuri disputate pe zgură. Un sezon pe zgură care a debutat modest, cu eliminare în turul doi la Madrid, dar care a continuat cu obținerea titlului în turneul WTA 125 de la Reus, la Openul Cataluniei.

Cîrstea a revenit în Europa cu bateriile încărcate la maxim de participările la Indian Wells (sferturi de finală) și Miami Open (semifinale). Două turnee în care Sorana a jucat cel mai bun tenis al ei din ultimii ani, demonstrând că este departe de a-și fi spus încă ultimul cuvânt în tenisul de performanță.

În turneul de la Roma, Cîrstea a avut o misiune dificilă împotriva americancei Katie Volynets, în fața căreia a revenit de la 0-1 la seturi pentru a se impune în decisiv.

DESCHIDE CONT – AI 500 LEI BONUS!

Urmează duelul cu Ostapenko

Pentru Sorana Cîrstea urmează un duel de foc în turul secund cu Jelena Ostapenko din Letonia. Cele două sunt cunoscute în circuit ca fiind bune prietene în afara terenului de tenis. Scorul întâlnirilor directe este 2-0 pentru Ostapenko, aceasta impunându-se de fiecare dată în minimum de seturi, în meciuri care datează din urmă cu șase ani și care s-au disputat pe hard.

Va fi așadar prima confruntare Cîrstea – Ostapenko pe zgură, o suprafață pe care letona a obținut singurul ei titlu major din carieră, Roland Garros, după o finală de tristă amintire pentru noi cu Simona Halep aflată de cealaltă parte a fileului.

Ostapenko a disputat până acum doar patru meciuri pe zgură în acest an, cu două victorii și tot atâtea înfrângeri.

La Stuttgart, în turneul desfășurat indoor, Ostapenko pierdea în turul doi la Ons Jabeur, cu 6-1, 5-7, 3-6, un meci în care cei care au pariat pe victoria letonei au beneficiat de oferta ”Decisiv din Primul Set”.

Decisiv din Primul Set

Dacă jucătorul de tenis pe care l-ai ales pentru a câștiga meciul câștigă primul set cu un scor de 6-0 sau 6-1, atunci pariul tău este stabilit drept câștigător, chiar dacă adversarul reușește să întoarcă soarta partidei și să câștige meciul. Cum se întâmplă adesea în tenis.

Cu oferta „Decisiv din Primul Set” poți plasa un pariu (single și multiplu) înainte de începerea meciului pe piața de pariuri Câștigă meciul („Meci H2H”) și dacă jucătorul tău câștigă primul set cu un scor de 6-0 sau 6-1, atunci vei câștiga instant pronosticul, fără să fii nevoit să aștepți sfârșitul meciului, fiind astfel scutit de emoții.

 

Cel mai bun bonus este aici! 500 lei special prin Pariuri1x2

Joaca la aceasta casa de pariuri si primesti bonus sportiv de 500 lei

 

500 RON BONUS la prima depunere

Primesti 100% din depunerea efectuata pana la 500 RON

Ti-a placut aceasta stire? 0 1


Lasa un comentariu