Preliminarii CM 2018: Germania, Cehia si Irlanda de Nord se lupta pentru calificare in Grupa C!

Germania este marea favorita a Grupei C din preliminariile pentru Cupa Mondiala care va avea loc in Rusia peste doi ani. Conform caselor de pariuri, Cehia este selectionata care cel mai probabil va ocupa pozitia secunda, restul echipelor fiind considerate outsidere. 


BLABLABLABLABLA1


Neuer, Muller & co. vor incepe drumul catre apararea trofeului cucerit in Brazilia intr-o grupa de calificari foarte accesibila in care doar cehii ar putea sa le puna ceva probleme. De la destramarea Cehoslovaciei, cele doua echipe s-au intalnit de sase ori, nemtii impunandu-se de patru ori. Totusi, ultima victorie a apartinut Cehiei in preliminariile pentru Euro 2008, atunci cand formatia din care faceau parte Petr Cech, Tomas Ujfalusi sau Jan Koller castiga pe Allianz Arena din Munchen in Germaniei antrenate tot de Joachim Low cu scorul de 3-0.


inregistreaza-te - unibet


Obtinand biletele pentru Franta de pe primul loc dintr-o grupa din care au mai facut parte Romania si Ungaria, britanicii au surprins placut la ultimul turneu final european, reusind sa se califice in optimi de pe locul al treilea in dauna Ucrainei. In campania pentru Rusia va fi o reeditare a confruntarii de la Euro 2016 dintre Irlanda de Nord si Germania, nemtii castigand pe Parc des Princes cu scorul de 1-0 printr-un gol marcat de Gomez.


Citeste si:

• Preliminarii CM 2018: Grupa A are doua favorite certe. Franta si Olanda pot merge la brat in Rusia
• Preliminarii CM 2018: Portugalia si Elvetia in lupta directa chiar in prima etapa in grupa B

Primele meciuri vor avea loc pe 4 septembrie, Cehia urmand sa primeasca vizita Irlandei de Nord. Campioana mondiala en-titre se va deplasa in Norvegia, iar San Marino intalneste pe teren propriu selectionata Azerbaijanului.


rahatpansat


lalalala


norvegieni


Pachetul de Bun Venit Unibet iti ofera un Pariu fara Risc, Transmisiuni Live si Cote de Top

Sursa imagine: http://footballprognosis.com

500 RON BONUS la prima depunere

Primesti 100% din depunerea efectuata pana la 500 RON

Cel mai bun bonus este aici! 500 lei special prin Pariuri1x2

Joaca la aceasta casa de pariuri si primesti bonus sportiv de 500 lei

 

Ti-a placut aceasta stire? 0 0


Lasa un comentariu