Preliminarii CM 2018: Patru echipe se lupta pentru suprematie in grupa D!

Grupa D este una dintre cele mai echilibrate de la aceste preliminarii pentru Campionatul Mondial de fotbal din 2018. Potrivit bookmakerilor, Austria, Serbia, Tara Galilor si Irlanda se vor lupta pentru primele doua pozitii, in timp ce Georgia si Moldova sunt outsidere. 


grupad


Dupa o campanie de calificari pentru Euro 2106 foarte reusita in care a castigat noua partide din zece, Austria nu a mai repetat performanta si la turneul final, terminand pe ultimul loc intr-o grupa din care au mai facut parte Portugalia, Ungaria si Islanda.


inregistreaza-te - unibet


Oarecum neasteptat, Serbia este cotata cu sansa a doua, fiind peste Tara Galilor, cea care a ajuns pana in semifinalele campionatului european din Franta. Cota de 3,50 pe care a primit-o echipa lui Slavoljub Muslin este cu atat mai surprinzatoare cu cat in campania precedenta a obtinut doar 4 puncte din 24 posibile (primind si o suspendare de 3 puncte dupa incidentele de la partida cu Albania), fiind cu mult in spatele Potugaliei, Albaniei si Danemarcei.

Dupa performanta incredibila pe care Gareth Bale si ai sai au reusit-o in Franta, Tara Galilor este doar a treia favorita a grupei. De asemenea, campania precedenta de calificari a fost una foarte buna pentru britanici, terminand pe locul secund la doar doua puncte in spatele Belgiei.

Bookmakerii acorda si Irlandei sanse rezonabile, iar ele sunt pe deplin justificate daca luam in calcul faptul ca Robbie Keane & co. au trecut de grupe la europeanul din Franta, reusind o remiza in fata Suediei si invingand Italia cu scorul de 1-0.


Citeste si:

• Preliminarii CM 2018: Drumul Romaniei spre mondialul din Rusia se anunta anevoios. Locul secund e vizat de mai multe nationale
• Preliminarii CM 2018: Anglia e favorita in grupa F. Vecinii scotieni, slovacii si slovenii se lupta pentru a doua pozitie

Grupa D va debuta pe 5 septembrie cu partidele Georgia – Austria, Tara Galilor – Moldova si cu duelul de foc dintre Serbia si Irlanda.


Austria


serbia


moldova


Pachetul de Bun Venit Unibet iti ofera un Pariu fara Risc, Transmisiuni Live si Cote de Top

Sursa imagine: http://www.independent.co.uk

500 RON BONUS la prima depunere

Primesti 100% din depunerea efectuata pana la 500 RON

Cel mai bun bonus este aici! 500 lei special prin Pariuri1x2

Joaca la aceasta casa de pariuri si primesti bonus sportiv de 500 lei

 

Ti-a placut aceasta stire? 0 0


Lasa un comentariu