Preliminarii CM 2018: Nu e loc de surprize in grupa G ce readuce in prim plan duelul dintre Italia si Spania

albania - italia

Grupa G este una dintre cele mai dezechilibrate grupe preliminare pe care le-am vazut vreodata. Italia si Spania se vor lupta pentru prima pozitie, dar si locul secund ar putea duce una dintre nationale direct in Rusia datorita numarului mare de puncte.

Avancronica grupa G

Componentele grupei G sunt Italia, Spania, Macedonia, Albania, Israel si Liechtenstein. Diferenta intre primele doua nationale mentionate si celelalte e imensa, iar surprizele sunt excluse. Italia a jucat frumos la Euro sub comanda lui Conte, dar antrenorul italian i-a lasat locul lui Giampiero Ventura, fostul manager al echipei Torino. Squadra Azzurra a aratat un alt fotbal ce a inlocuit stilul defensiv cu care ne-a obisnuit. Cea mai titrata nationala a Europei, alaturi de Germania, cu 4 cupe mondiale castigate, Italia a dezamagit in 2014, dar poate sa ajunga in fazele superioare ale competitiei in Rusia daca repeta evolutia buna de la europeanul francez. Dupa ce a dominat fotbalul mondial ani buni, Spania se afla in regres. Era momentul ca del Bosque sa lase comanda echipei catre altcineva, iar omul ales de spanioli a fost Julen Lopetegui.


Citeste si:


inregistreaza-te - sportingbet


Campioana mondiala din 2010 a suferit un soc in 2014 cand nu a reusit sa treaca de faza grupelor si a fost umilita de Olanda cu 5-1. Acolo a fost primul semn de slabiciune aratat de spanioli iar rezultatele au continuat sa lipseasca inclusiv in aceasta vara, cand Italia a dominat clar meciul din optimi in urma caruia „Furia Roja” nu a mai putut sa isi apere titlul de campioana europeana. Rolul jucat de celelalte nationale in aceasta grupa probabil va fi infim, iar dubla dintre Italia si Spania e asteptata de intregul continent.


Cote-Grupa G

Primele meciuri ale grupei G se desfasoara luni, pe 5 septembrie, incepand cu ora 21:45. Mai jos aveti prezentate cotele primelor partide si sansele cu care sunt creditate echipele sa castige grupa, toate oferite de Sportingbet.

Spania-Liechtenstein

Victorie Spania – cota 1.02                          Egal – cota 17.00              Victorie Liechtenstein – cota 34.00

Israel-Italia

Victorie Israel – cota 4.80                            Egal – cota 3.50                Victorie Italia – cota 1.727

Albania-Macedonia

Victorie Albania – cota 1.833                      Egal – cota 3.00                Victorie Macedonia – cota 4.00

 

grupaG1


Sursa imagine: theworldgame.sbs.com.au


Cel mai bun bonus este aici! 500 lei special prin Pariuri1x2

Joaca la aceasta casa de pariuri si primesti bonus sportiv de 500 lei

 

500 RON BONUS la prima depunere

Primesti 100% din depunerea efectuata pana la 500 RON

Ti-a placut aceasta stire? 0 0


Lasa un comentariu