Traseul pe care Simona Halep il poate avea la US Open

Luni va incepe ultimul turneu de Grand Slam din an – cel de la US Open, iar sperantele Romaniei se leaga, ca la fiecare alt turneu important, de Simona Halep si de jocul acesteia. Din nefericire, sortii nu au tinut cu jucatoarea din Constanta, ce a avut parte de o tragere destul de grea.


inregistreaza-te - unibet


Simona Halep – US Open

Primele tururi

In primul tur, Simona o va infrunta pe belgianca Kirsten Flipkens, ocupanta locului cu numarul 68 in clasamentul WTA. Belgianca vine dupa un turneu excelent reusit la New Haven, unde a reusit sa elimine nume importante precum Hantuchova, Bencic sau Garcia, Kristen fiind eliminata de catre Agnieszka Radwansla. Totusi, pana in preznet Simona Halep a intalnit-o pe Flipkens de 4 ori si a reusit sa o invinga de fiecare data cu scorul de 2-0.

Problemele cu adevarat serioase pentru Halep vor incepe in turul secund. Constanteanca, in caz ca va trece de Flipkens, o va intalni pe castigatoarea partidei dintre Lucie Safarova si Daria Gavrilova. Cu certitudine, alaturi de disputa Serena – Makarova, confruntarea dintre Lucie si Daria este cea mai echilibrata din primul tur al US Open-ului. Lucie a fost in top 10 aproape intreaga durata a anului precedent, atingand finala de la Roland Garos, iar Daria Gavrilova este una dintre cele mai promitatoare jucatoare din intreg circuitul, considerata de multi specialisti o viitoare jucatoare de top 10.

In continuare, in turul cu numarul trei, cel mai periculos adversar pe care-l poate intalni Simona Halep este jucatoarea din Ungaria, Timea Babos, ocupanta pozitiei cu numarul 31 in clasamentului WTA. Faza optimilor de finala o poate aduce in calea romancei pe favorita numarul 19 a turneului, Elena Vesnina, sau pe una dintre cele mai inteligente jucatoare din circuita, Carla Suarez Navarro.

In sferturi cu Serena Williams?

Daca pana in faza optimilor de finala am afirmat faptul ca Simona Halep va avea un traseu dificil, sferturile de finala o pot aduce pe nimeni alta decat pe Serena Williams. Totusi, trebuie sa tinem cont de faptul ca aceasta se poate intalni pana in sferturi cu jucatoare capabile sa produca o surpriza in fata acesteia precum Ekaterina Makarova, Ana Ivanovic sau Sam Stosur.

Semifinalele si finala

Faza semifinalelor, cea in care Simona Halep a fost eliminata anul trecut ii poate aduce in fata jucatoare precum Karolina Pliskova sau Agnieszka Radwanska. De asemenea, mentionam faptul ca in finala pot ajunge nume precum Angie Kerber, Petra Kvitova, Garbine Muguruza sau Dominika Cibulkova, toate aflate pe cealalta parte de tablou.

Cotele pentru castigarea US Open

simona

In concluzie, mentionam faptul ca echipa Pariuri1x2 doreste sa ii ureze mult succes jucatoarei noastre. Fie ca cea mai buna sa castige turneul de la US Open si fie ca acea jucatoare sa fie nimeni alta decat Simona Halep!

Cel mai bun bonus este aici! 500 lei special prin Pariuri1x2

Joaca la aceasta casa de pariuri si primesti bonus sportiv de 500 lei

 

500 RON BONUS la prima depunere

Primesti 100% din depunerea efectuata pana la 500 RON

Ti-a placut aceasta stire? 0 0


Lasa un comentariu