Preliminarii CM 2018: Grupa I este cea a revanselor!

Lupta in Grupa I pentru un loc la Campionatul Mondial de fotbal din Rusia se anunta a fi foarte dura, Croatia, Ucraina, Turcia, Islanda si Finlanda avand motive sa spere la ocuparea uneia dintre primele doua pozitii. 


croatia


Patru dintre cele cinci formatii din aceasta grupa au fost prezente la turneul final din Franta. 

Sperantele croatilor au fost mai mari decat optimea de finala pe care au jucat-o la Euro. Cu toate acestea, prestatia lor a fost una decenta si, in definitiv, cei care i-au trimis acasa au fost si cei care aveau sa castige trofeul. Totusi, ramane evolutia excelenta din partida cu Spania, castigata categoric cu scorul de 2-0. Avand in lot jucatori precum Modric, Mandzukic, Pjaca, Rakitic sau Kovacic, formatia Croatiei porneste pe buna dreptate ca favorita si de data aceasta.

In ciuda unui Campionat European extrem de slab, selectionata Ucrainei a primit din partea bookmakerilor a doua sansa la castigarea grupei. Dupa ce la ultima campanie de calificari au terminat pe locul 3 intr-o grupa din care au mai facut parte Spania si Slovacia, vecinii nostri i-au depasit in play-off-ul pentru Euro pe sloveni cu scorul general de 3-1. Din pacate pentru ei, la turneul final nu au castigat nici macar un punct, pierzand destul de clar toate cele trei partide disputate in compania Germaniei, Poloniei si a nord-irlandezilor. Rezultate nesatisfacatoare din ultima vreme au adus schimbari pe banca tehnica, legenda Andriy Shevchenko fiind noul antrenor al nationalei de fotbal a Ucrainei. 


Citeste si:

• Preliminarii CM 2018: Germania, Cehia si Irlanda de Nord se lupta pentru calificare in Grupa C!
• Preliminarii CM 2018: Patru echipe se lupta pentru suprematie in grupa D!

Turcia a devenit in ultimii 20 de ani o echipa foarte periculoasa care se lupta intotdeauna cu sanse reale la calificare. Reusind sa ajunga si in Franta, formatia condusa de Fatih Terim s-a oprit in faza grupelor, obtinand totusi o victorie cu 2-0 impotriva cehilor.

Marea surpriza placuta de la Euro, selectionata Islandei, nu a primit foarte multe sanse pentru a merge si in Rusia. In ciuda faptului ca a terminat pe locul al doilea grupa de la turneul final european, fiind la egalitate de puncte cu Ungaria si depasindu-le pe Portugalia si Austria, pentru ca in optimi sa predea o lectie de fotbal englezilor lui Rooney, islandezii nu au castigat increderea bookmakerilor. De asemenea, casele de pariuri par sa nu ia in considerare nici ultima campanie de calificari, atunci cand insularii au obtinut cu lejeritate biletele pentru Franta, situandu-se pe locul al doilea intr-o grupa din care au mai facut parte Olanda, Cehia si Turcia.

Finlandezii sunt outsiderii grupei, cu toate ca au in lot jucatori care evolueaza la echipe puternice din Europa precum Hetemaj (Chievo), Joel Pohjanpalo (Bayer Leverkusen), Jere Uronen (Genk) sau Roman Eremenko (TSKA Moscova). In precedentele calificari, scandinavii au terminat pe locul al patrulea intr-o grupa din care au mai facut parte Irlanda, Romania, Grecia si Insulele Feroe.

Croatia – Turcia va fi o reeditare a partidei de la Euro, castigata de ex-iugoslavi cu scorul de 1-0 prin reusita lui Modric. De asemenea, Turcia si Islanda se vor confrunta din nou, cele doua impartindu-si victoriile in campania de calificari pentru Campionatul European de anul acesta: Islanda – Turcia 3-1, Turcia – Islanda 1-0. 


Primele derby-uri ale grupei vor avea loc chiar la debut, Croatia – Turcia si Ucraina – Islanda fiind jocurile programate pe 5 septembrie. Finlanda va sta. 

Turkey1

islanda


Pachetul de Bun Venit Unibet iti ofera un Pariu fara Risc, Transmisiuni Live si Cote de Top

Sursa imagine: http://www.gazzettaworld.com

500 RON BONUS la prima depunere

Primesti 100% din depunerea efectuata pana la 500 RON

Cel mai bun bonus este aici! 500 lei special prin Pariuri1x2

Joaca la aceasta casa de pariuri si primesti bonus sportiv de 500 lei

 

Ti-a placut aceasta stire? 0 0


Lasa un comentariu